Huidverbetering en huidtransformatie zijn belangrijke pijlers van Blush Clinic. We bieden dan ook verschillende opties en behandelmethoden aan om voor de mooiste resultaten te zorgen!

Een tijdje niet geweest of komt u voor de eerste keer? Ga voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Kijk voor een overzicht van onze huidverbeterende behandelingen op de overzichtspagina met huidbehandelingen.

Duurzame huidverbetering begint bij een goede diagnose van de huid. Hiervoor hebben wij een digitale huidanalyse.

Door meerdere behandelingen achtereen uit te voeren wordt een optimaal en langdurig resultaat bereikt. Gebruik maken van een van onze aantrekkelijk geprijsde kuren is dan de beste optie.

De huid verschilt van persoon tot persoon. Het verzorgen en verbeteren ervan is dus maatwerk. Blush stelt online het perfecte behandelplan met huidadvies samen!

Tijdens de Meet & Treat consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt en voeren we direct een behandeling uit.

Breng huidaandoeningen in beeld met een Digitale Huidanalyse bij Blush Clinic Eelde-Groningen waarbij ook diepere huidlagen in beeld worden gebracht.

Eenmalige behandelingen op het gebied van huidverbetering geven soms niet altijd voldoende resultaat. In dat geval is een kuur een uitkomst.

Met de huidverbeterende behandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.