Last van acne? Kom langs voor een professionele acne behandeling bij Blush Clinic Eelde of Groningen! Onze specialisten staan voor u klaar om samen met u uw klachten door te nemen en een passend en efficiënte behandeling uit te voeren. We helpen u graag af van uw acne.

Bijna iedereen heeft wel eens een lichte vorm van acne gehad en daarom zal ook iedereen zich kunnen voorstellen dat het voor veel mensen vervelend is om mee rond te lopen. Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Men kan er last van hebben op het gezicht, maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit, maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Door deze huidaandoening kunnen er verschillende oneffenheden op de huid ontstaan, zoals comedonen (mee-eters), papels, pustels, knobbeltjes, littekens en hyperpigmentaties. Een hele heftige vorm van acne kan zelfs zorgen voor diepe littekens.

Vergoeding verzekering

Wist u dat onze acne behandelingen door de meeste zorgverzekeringen worden vergoed? Soms tot wel €700,- per jaar! U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig.

In de meeste gevallen kunnen de acne behandelingen (deels) worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Doorgaans maakt u het meeste kans wanneer u aanvullend verzekerd bent. Bekijk uw verzekeringspolis of neem contact op met uw verzekering om te zien of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Kijk voor meer informatie over vergoedingen voor Acne behandelingen op de website van Zorgwijzer.

Eerste keer gratis consult

Om acne zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vindt er bij Blush Clinic eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats. Hierbij kijkt de huidspecialiste van welk type acne er sprake is. Vervolgens wordt er voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld en bespreken we de meest geschikte behandeling. De acne behandelingen van onze huidspecialist zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: de verdikte huid en de verstoppingen.

afbeelding Acne behandeling

Acne Peel System

Het Acne Peel System, van het gerenommeerde merk Mesoestetic, is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste huid. Het betreft een professionele cosmetische methode voor een intensieve behandeling van huidtypen die gevoelig zijn voor acne en seborroe.

Een uniek complex van actieve ingrediënten van het m.acne complex ™ maakt dit tot een zeer doeltreffende behandeling. Deze ingrediënten verminderen roodheid en zwelling, zuiveren de poriën, verminderen de aanmaak van talg en controleren de bacteriën die acne veroorzaken.

Daarnaast vermindert deze behandeling de post-acne pigmentatie. Zo zorgen we voor een diepe reiniging en uitgebreide vernieuwing van de acne-gevoelige en vette huid. Die mooie huid is zo dus wél binnen handbereik. 

Deze behandeling bestaat uit 3 tot 5 sessies die worden uitgevoerd met een tussenpoos van minimaal 15 tot 21 dagen tussen de sessies. Deze tussenpoos is afhankelijk van de gevoeligheid en het herstelvermogen van de te behandelen huid. Behandelingen kunnen worden uitgevoerd op zowel rug, borst of gelaat maar niet tegelijkertijd

Producten voor thuisgebruik

Deze behandelingen zijn het meest effectief wanneer de professionele behandeling in de kliniek wordt gecombineerd met de Acnelan thuisproducten van Mesoestetic. De combinatie van een intensieve behandeling, samen met specifieke Mesoestetic producten voor thuisgebruik maakt het mogelijk om de acne echt aan te pakken.

afbeelding Acne behandeling

De producten voor thuisgebruik zijn o.a.*:

  • een dagelijkse reinigingsmousse,
  • een crème met het m.acne complex ™
  • een hydraterende crème
  • en een SPF die geschikt is voor de acne gevoelige huid.

Deze verzorgingsroutine kan eventueel aangevuld worden met een spottreatment voor lokale uitbraken en een zuiverend gezichtsmasker voor wekelijks gebruik.

* Wij zorgen altijd voor een gepersonaliseerde samenstelling van de thuisproducten, in overleg met u. De exacte samenstelling van relevante producten kan dus per persoon verschillen.

U kunt eenvoudig deze producten nabestellen via onze Blush Clinic webshop.

Afspraak maken

De resultaten van een acne behandeling zijn veel factoren afhankelijk en verschillen dan ook per persoon. Een garantie op een bepaald resultaat kunnen we dan ook nooit geven. Om deze reden is het van belang om samen met u de verschillende behandelmethodes door te nemen.

Dit doen we tijdens een (gratis) consultgesprek, welke plaats vind voorafgaand aan de eerste behandeling. Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website. Zie voor meer informatie de prijzentabel hieronder.

Let op: U maakt via de website altijd een consultafspraak. De eventuele vervolgafspraken worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Prijzen acne behandeling

Behandeling Prijs Duur
Eerste consult Gratis
Acne Peel System sessie Nieuw
Excl. thuisproducten
€ 95 60 min.
Acne Peel System Pack Nieuw
3 sessies, excl. thuisproducten
€ 250 3x 60 min.
Acne Peel System Compleet Nieuw
3 sessies + thuisproducten
€ 399 3x 60 min.
Acnelan thuisproducten Nieuw
Vanafprijs. Samenstelling producten verschilt per persoon
€ 29,95
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig om een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan acne behandeling.

Geen documenten gevonden.