Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Dankzij de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling wordt uw huid zichtbaar verbeterd. 

De MicroSkinPolish Microdermabrasie behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. Benieuwd hoe dit werkt? Lees snel verder of maak direct een afspraak.

afbeelding Microdermabrasie

Stap 1 - Microdermabrasie

Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd via microdermabrasie. Microdermabrasie werkt door piepkleine gaatjes in de huid te maken.De huid wordt als het ware net genoeg ‘verwond’ om geactiveerd te worden. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in werking gezet. De prikkeling in het bindweefsel stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken.

Dit levert een stevigere en gladdere huid op. Zo zullen onder andere littekens, rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie en striae oppervlakkiger worden en vervagen.

 

afbeelding Microdermabrasie

Stap 2 – Low Level Laser

Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien) om zo weer optimaal te functioneren. Daarnaast wordt de doorbloeding en het celmetabolisme gestimuleerd. Het hyaluronzuurwat gebruikt tijdens deze stap de kleine huidoneffenheden op.

Dankzij deze "cold laser" kan de huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt.

 

afbeelding Microdermabrasie

Stap 3 – Polishing

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30 serum voor een egale en stralende huid!

De huid wordt dus als het ware gepolijst. Het resultaat is een jonger ogende huid met minder rimpels en een prachtige teint.

 

Microdermabrasie huidbehandeling

Een behandeling duurt per keer ongeveer 45 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Microdermabrasie is niet geschikt voor:

 • Extreem gevoelige huiden
 • Acné met actieve ontstekingen
 • Rosacea met actieve ontstekingen
 • Als u roaccutane gebruikt

Resultaat

Door het inzetten van de microdermabrasie brengen we een zichtbare verbetering tot stand. Effecten die u van deze behandeling mag verwachten zijn:

 • Verbeteren van de elasticiteit van de huid
 • Verfijnen van de huidstructuur
 • Vervagen van lijntjes
 • Zuivere huid
 • (Acné) littekens verminderen
 • Hyperpigmentatie verminderen
 • Diepe reiniging

Kuur

Voor het beste resultaat kunt u de microdermabrasie in kuurverband inzetten. Hiervoor hebben wij de speciale actie: Microdermabrasie kuur van 4 behandelingen voor  € 199.

Afspraak maken

De MicroSkinPolish Microdermabrasie behandeling kan los worden geboekt. Meer informatie? Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies.

Prijzen microdermabrasie

Behandeling Prijs Duur
Dermalogica huidbehandeling i.c.m. Microdermabrasie € 79 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig om een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan microdermabrasie.

Met de Dermalogica huidbehandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke behandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Met de huidverbeterende behandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.