Wanneer de huid eenmaal in een gezonde toestand verkeerd kunnen we beginnen met het realiseren van huidtransformatie. In dit geval zullen wij kiezen voor Mesoestetic.

Mesoestetic heeft een breed scala aan professionele producten en thuisproducten die innovatieve technieken en werkstoffen op  farmaceutisch niveau bevatten. Hiermee tillen wij huidverbetering naar een hoger niveau op het gebied van medische-cosmetiek. Resultaatgerichtheid en werken op een kwalitatief zeer hoog niveau, dát is werken met Mesoestetic.

afbeelding Mesoestetic behandeling

Medisch-cosmetische huidverzorging

Mesoesetic staat wereldwijd momenteel aan de kop in de sector van de geavanceerde medisch-cosmetische huidverzorging. In de farmaceutische laboratoria van Mesoestetic in Barcelona verrichten de deskundigen van dit geweldige merk voortdurend onderzoek naar de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen. Omdat het een vereiste is om over veel vakinhoudelijke kennis te beschikken is Mesoestetic zeer selectief in de keuze met welke instituten zij werken. Wij volgen dan ook regelmatig bijscholing die gegeven wordt door huidtherapeuten en dermatologen om veilig en verantwoord jouw mooiste huid te kunnen realiseren

Mesoestetic is exclusief verkrijgbaar bij Blush Clinic Eelde, Haren en Groningen!

Stoort u zich aan uw huidproblemen, die voorheen met producten en behandelingen niet konden worden verholpen? En wilt u een stapje verder gaan? Dan is een huidtransformerende Mesoestetic behandeling wat voor u!

Optionele add-on's

Het beste resultaat bereikt u door een professionele behandeling te combineren met specifieke thuisproducten. Geef uw Mesoestetic behandeling een ultieme boost door uit een van de volgende addon's te kiezen:

  • Radiance DNA - €49,-
  • Collageen 360 - €49,-
  • Stem Cell - €49,-
  • Vitamine C - €49,-

Webshop

U vindt de professionele thuisproducten van Mesoestetic ook in de Blush Clinic Webshop, zodat u eenvoudig zelf uw favoriete Mesoestetic product kunt bestellen!

Prijzen mesoestetic behandeling

Behandeling Prijs Duur
Mesoestetic basisbehandeling € 59 60 min.
Meerprijs uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage € 12,50 15 min.
Add-on: Professional Radiance DNA pakket € 49 20 min.
Add-on: Professional Collageen 360 pakket € 49 20 min.
Add-on: Professional Vitamine C pakket € 49 20 min.
Add-on: Professional Stem Cell pakket € 49 20 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,- Nu voor € 60,75!

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan mesoestetic behandeling.

Kom naar Blush voor een professionele behandeling voor pigmentvlekken en hyperpigmentatie. Met de producten Cosmelan kunt u de behandeling thuis voortzetten.

Met de acne huidbehandelingen van Blush pakt u dankzij de professionele Acnelan behandelmethode en -producten uw acne littekens en oneffenheden grondig aan.

Pak wallen en donkere kringen rondom de ogen aan met onze 'Eyecon' behandelingen! Kom langs in Groningen, Haren of Eelde voor een vrijblijvend consult.