Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid verouderd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid is blootgesteld. Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate hoe je huid verouderd. Gelukkig hebben wij een behandeling die de tekenen van huidveroudering terug draait: Mesoéclat. Een huidbehandeling van Mesoestetic geschikt voor alle huidtypes!

afbeelding Mesoeclat Anti-aging behandeling

De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.

Behandelwijze

Het algemene behandelingsprotocol van de Mesoéclat bestaat uit 10 behandelingen die om de 2 weken plaatsvinden, gecombineerd met de juiste producten voor thuisgebruik.

Tijdens iedere Mesoéclat behandeling voeren wij een intensieve peeling uit die op de huid mag blijven zitten. De peeling gaat stimuleert celvernieuwing, vermindert imperfecties en regenereert de huid. Hierbij combineren we ampulen met actieve ingrediënten die de huid voorzien van actieve werkstoffen. Deze zorgen voor hydratatie en activatie van de collageen- en elastinevezels.

Daarna is het belang dat u de huid laat herstellen. Na 24 uur mag u de huid weer reinigen en behandelen met producten voor thuisgebruik.

Mocht de huidconditie het toelaten dan kunnen we de behandeling intensiveren met een Microneedling behandeling, om de werkstoffen dieper in de huid te laten dringen.

afbeelding Mesoeclat Anti-aging behandeling
De beste resultaten krijgt u door producten toegepast tijdens de behandeling te combineren met producten voor thuis.

Nazorg

Bij elke behandeling die u ondergaat is onderhoud van de huid van essentieel belang om de verkregen resultaten te versterken en te verlengen.

De producten voor thuisgebruik van Mesoestetic zijn aangepast op de behandelingen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze worden in hetzelfde laboratorium geproduceerd en hebben dezelfde kwaliteit als de producten in onze kliniek. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat en zijn eventuele complicaties vrijwel uitgesloten.

De producten voor thuisgebruik bij Mesoéclat bestaan uit:

  • Goede reiniging aangepast op uw huidtype
  • Beschermende en hydraterende dagcrème aangepast op uw huidtype
  • Mesoestetic nachtcrème die de werking van uw kuur voortzet gedurende de nacht
  • Mesoestetic Mesoprotech zonverzorgingsproduct voor over uw dagcrème aangepast op uw huidtype.

U kunt deze producten voor thuisgebruik ook eenvoudig zelf nabestellen in onze webshop.

Prijzen mesoeclat anti-aging behandeling

Behandeling Prijs Duur
Mesoeclat sessie
Excl. thuisproducten
€ 89 60 min.
Mesoeclat Pack
10 sessies, excl. thuisproducten
€ 799 10 x 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,- Nu voor € 60,75!

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan mesoeclat anti-aging behandeling.

Met de acne huidbehandelingen van Blush pakt u dankzij de professionele Acnelan behandelmethode en -producten uw acne littekens en oneffenheden grondig aan.

Pak wallen en donkere kringen rondom de ogen aan met onze 'Eyecon' behandelingen! Kom langs in Groningen, Haren of Eelde voor een vrijblijvend consult.