Huidverbetering is één van de pijlers van Blush Clinic. We bieden verschillende opties en behandelmethoden aan om voor de mooiste resultaten te zorgen! Onze huidverbeterende behandelingen voeren wij uit met Dermalogica.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Dermalogica is niet schattig! En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een mooie gezonde huid. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules.

Dermalogica's producten zijn vrij van microplastics en bevatten nooit gangbare ingrediënten zoals minerale oliën, lanoline of chemische kleur- en geurstoffen. De producten zijn ook bijna allemaal vegan en worden niet getest op dieren. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Daarom speelt educatie bij Dermalogica ook een zeer grote rol. Het is daarom ook alleen te koop bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten die de opleiding aan het International Dermal Institute hebben gevolgd.

Omdat wij deze visie delen werken wij bij Blush Clinic al jaren met dit huidverbeterende merk. Wij willen dat de producten de huid niet irriteren, maar juist ondersteunen en verbeteren. Al onze skin experts volgen of hebben de opleiding op het Dermal Institute gevolgd.

Maak kennis met Dermalogica

Persoonlijke, effectieve aanpak

Door een persoonlijke aanpak kan er bij Blush Clinic een effectievere behandeling dan bij u thuis worden gerealiseerd. Omdat er gebruik wordt gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur, in combinatie met speciaal ontwikkelde technieken. De combinatie hiervan kan de effecten van uw behandeling aanzienlijk vergroten, waardoor direct na de eerste behandeling er al duidelijk resultaat zichtbaar zal zijn.

Producten voor thuis

Door ook thuis gebruik te maken van huidverzorgingsproducten die speciaal op uw huid zijn aangepast kunt u het effect van uw behandeling in stand houden of zelfs vergroten. Door een optimale routine te hebben in uw huidverzorging is uw huid al in zeer goede conditie op moment dat u weer bij ons in de salon komt. Hierdoor kunnen we bij vervolgbehandelingen weer krachtiger inzetten om het resultaat zo te blijven vergroten.

Opzet basisbehandeling

Deze behandeling combineert ontspanning met resultaat: een huid in top gezondheid! Een 100% gepersonaliseerde basisbehandeling samengesteld voor uw huid.

De Dermalogica basisbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Dubbele reiniging, aangepast op uw huidtype
  • Level 1 en 2 peeling (meer informatie)
  • Extractie en onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Dagverzorging
  • Nek- en schoudermassage of wenkbrauwen epileren

Duobehandelingen

Samen met een vriend of vriendin een Dermalogica huidbehandeling ondergaan? Dat is mogelijk bij Blush Clinic! Onze behandelcabine voor duobehandelingen is ingericht op maximaal comfort en ultieme ontspanning. De opbouw van de behandeling is hetzelfde als hierboven beschreven.

Wilt u een duo huidbehandeling boeken? Stuur ons een mail met de gewenste behandeling(en), de namen van u en uw vriend(in) en het gewenste behandeltijdstip. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Duobehandelingen zijn op dit moment alleen te boeken bij onze lokatie te Eelde.

Prijzen dermalogica huidverbetering

Behandeling Prijs Duur
Dermalogica Huidbehandeling € 69 60 min.
Dermalogica Huidbehandeling i.c.m. Chemische peeling € 79 60 min.
Dermalogica huidbehandeling i.c.m. LED / ELT Lichtterapie € 79 60 min.
Dermalogica huidbehandeling i.c.m. Bindweefselmassage € 79 60 min.
Dermalogica huidbehandeling i.c.m. Microdermabrasie € 79 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig om een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan dermalogica huidverbetering.

Met een chemische peeling worden dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling.