Huidverbetering is één van de pijlers van Blush Clinic. We bieden dan ook verschillende opties en behandelmethoden aan om voor de mooiste resultaten te zorgen! Voor onze huidverbeterende behandelingen werken wij met de beste en gerenommeerde merken. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Tip Lastig kiezen?

Boek de eerste keer een Meet & Treat Consultbehandeling. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies, op basis van uw wensen en de conditie van de huid.

Door een persoonlijke aanpak kan er bij Blush Clinic een effectievere behandeling dan bij u thuis worden gerealiseerd. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur. Hierbij gebruiken we per huidtype speciaal ontwikkelde technieken. De combinatie hiervan kan de resultaten van uw behandeling aanzienlijk vergroten, waardoor direct na de eerste behandeling er duidelijk resultaat zichtbaar zal zijn.

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze huidbehandelingen.

Dermalogica huidbehandeling

afbeelding Huidbehandelingen

Met een Dermalogica Huidbehandeling wordt een professionele gezichtsbehandeling iedere keer afgestemd op uw huidbehoefte van dat moment. Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling wordt gepersonaliseerd.

Huidtransformerende Mesoestetic behandeling

afbeelding Huidbehandelingen

Mesoestetic heeft een breed scala aan professionele producten en thuisproducten die innovatieve technieken en werkstoffen op  farmaceutisch niveau bevatten. Hiermee tillen wij huidverbetering naar een hoger niveau op het gebied van medische-cosmetiek.

MicroSkinPolish Microdermabrasie

afbeelding Huidbehandelingen

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Dankzij de revolutionaire MedCos MicoSkinPolish behandeling wordt uw huid zichtbaar verbetert. Deze microdermabrasie behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

HydraFacial

afbeelding Huidbehandelingen

HydraFacial is een non-invasieve huidbehandeling in verschillende stappen, die we uitvoeren met een speciaal apparaat. Dit apparaat combineert op een evolutionaire manier drie hele populaire behandelingen: reinigen, diep hydrateren en beschermen.

Een pijnloze en veilige behandeling die geen irritatie of vervelling geeft en geschikt is voor ieder huidtype. Na een HydraFacial is het resultaat direct zichtbaar.

Endermolift LPG

afbeelding Huidbehandelingen

Op een effectieve en veilige manier huidveroudering bestrijden? Met de LPG Endermologie behandelingen is dit mogelijk. Met LPG Endermologie wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. Door deze gepatenteerde technologieën wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan en zo onder andere te zorgen voor huidverjonging en - versteviging. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd. Zo kunnen we binnen korte tijd huidverjonging bewerkstelligen. Dit allemaal op een pijnloze wijze!

Microneedling

afbeelding Huidbehandelingen

Microneedling is een methode die wij als huidspecialisten graag inzetten voor verschillende huidcondities. Deze techniek maakt gebruik van meerdere minuscule, steriele naaldjes. Deze worden in de huid gestoken om hier controleerd trauma te creëren. Dit aangebrachte trauma stimuleert de onderhuid om zich opnieuw op te bouwen, waardoor je meerdere huidproblemen en -kwalen zoals grove poriën, littekens en rimpels effectief en veilig kunt aanpakken.

Mesopeel chemische peeling

afbeelding Huidbehandelingen

Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling.

Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels. U huid zal fris ogen en stralen na een behandeling met een peeling!

Bindweefselmassage

afbeelding Huidbehandelingen

Bij een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid - het onderhuidse bindweefsel - geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Deze massage heeft als doel rimpel- en littekenvermindering. Een cosmetische bindweefselmassage werkt cel-vernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Tijdens een bindweefselmassage wordt zowel het decolleté, hals en gehele gelaat gebied behandeld.

ELT Beauty Angel

afbeelding Huidbehandelingen

De Beauty Angel ELT staat voor een innovatieve, huidverbeterende enhuidverjongende lichttherapie. De ELT behandeling wordt uitgevoerd met een speciale lamp die infrarood licht uitstraalt. Door u te laten behandelen met de Beauty Angel ELT gaat u de strijd aan met huidveroudering en stimuleert u de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Na deze ontspannen behandeling oogt uw huid zichtbaar egaler en stralender.

Mesoéclat Anti-aging behandeling

afbeelding Huidbehandelingen

Met deze anti-aging behandeling volgens de Mesoéclat methode draaien we effectief de tekenen huidveroudering terug, door gebruik te maken van professionele producten.

Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.

Ook voor de rug, schouders en borst!

Onze huidbehandelingen zijn er niet alleen voor een mooiere gezichtshuid, maar kunnen ook worden toegepast voor de rug, schouders en borst. 

Afspraak maken & prijzen

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een Meet & Treat Consultbehandeling! Samen met u kijken we dan naar de beste aanpak voor uw huid en bepalen we welke producten het beste bij u passen. Op basis van het product- en behandel advies dat we dan opstellen, krijgt u tijdens deze afspraak direct een eerste behandeling.

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,- Nu voor € 60,75!

Afspraak maken Meer informatie