Bij Blush hebben we de Meet & Treat consultbehandeling in het leven geroepen om het u als klant wat makkelijker te maken. Wellicht komt u voor de eerste keer, heeft u al een tijdje geen behandeling gehad of vindt u het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen. Tijdens de Meet & Treat consultbehandeling gaan we samen kijken naar welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint altijd met een grondige huidanalyse. Vervolgens kijken we naar de conditie van uw huid en bespreken we uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

afbeelding Meet & Treat Consultbehandeling
Bij elke Meet & Treat Consultbehandeling doen we een uitgebreide huidanalyse

Alle huidverbeterende behandelingen bij Blush gaan uit van dezelfde basis:

  • een dubbele reiniging,
  • een diepte reiniging,
  • het verwijderen van onzuiverheden,
  • het epileren van de wenkbrauwen,
  • een gezichtsmasker
  • en een dagverzorging.

Meest geschikte behandeling direct uitgevoerd

De specialist zal vervolgens in overleg met u kiezen voor de beste behandeling. Deze wordt tijdens de consultbehandeling ook direct uitgevoerd. Denk aan bijvoorbeeld een huidbehandeling met de keuze tussen onze merken Dermalogica of Mesoestetic, of een van de volgende huidverbeterende modules:

Suppletie advies

Behandelingen kunnen pas effectief zijn als de de de nutriënten van de basisvoeding goed is. Voor het behandelen van veel voorkomende huidaandoeningen hebben we extra nutriënten nodig die met elkaar samenwerken en een synergie hebben met behandelingen en/of producten om een bepaald doel te bereiken. Tijdens de "Meet & Treat" Consultbehandeling kijken we dus ook naar uw voedingspatroon.

Interesse? U bent van harte welkom! Maak eenvoudig online een afspraak via onze online agenda.

Prijzen meet & treat consultbehandeling

Behandeling Prijs Duur
Meet & Treat Consultbehandeling € 79 75 min.
Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan meet & treat consultbehandeling.

Breng huidaandoeningen in beeld met een Digitale Huidanalyse bij Blush Clinic Eelde-Groningen waarbij ook diepere huidlagen in beeld worden gebracht.