Helaas, niemand kan ontsnappen aan het ouder worden; de tekenen van huidveroudering (rimpels, droge gezichtshuid, bloedcirculatie stoornissen, rosacea en pigmentvlekken) kunnen echter vertraagd én voorkomen worden door zorgvuldige huidverzorging. Blush Clinic introduceert vanaf 2017 daarom een nieuwe lijn aan behandelingen en producten: HYAMATRIX®. De Hyamatrix behandelingen en producten verminderen niet alleen rimpels, maar vertragen het gehele verouderingsproces, waardoor de biologische huidleeftijd jaren jonger wordt.

Werking Hyamatrix 

Door een unieke samenstelling van hyaluronzuur en de Hyamatrix Matrix peptide in de serums en verzorgingsproducten, worden hyaluronzuur tekorten aangebuld en de diepere huidlagen gehydrateerd. Overige werkstoffen voeden, regenereren, corrigeren en beschermen de huid. Door de combinatie van deze werkstoffen, kan de professionele salonbehandeling thuis worden voortgezet.

afbeelding Hyamatrix Anti-rimpel 'botox' behandeling

Hyaluronzuur is één van de meest effectieve ingrediënten voor huidregeneratie. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en is een bouwsteen voor onder andere onze huid en ons bindweefsel. Naarmate u ouder wordt, neemt het hyaluronzuur in de huid af waardoor de huid minder elastisch wordt en er rimpels ontstaan.

Het probleem met het toevoegen van hyaluronzuur aan cosmetica, is dat het een vrij grote molecuul is. Hierdoor blijft het vaak aan de oppervlakte van de huid. Hyamatrix heeft echter een revolutionaire techniek ontwikkeld waarmee deze molecuul heel klein kan worden gemaakt. Hierdoor dringt het hyaluronzuur diep de huid in, waar het effectiever zijn werk kan doen. Dit maakt een anti-rimpel behandeling met Hyamatrix behandeling dan ook zo uniek! De huid toont strakker, egaler en toont minder rimpels al na slechts één behandeling.

afbeelding Hyamatrix Anti-rimpel 'botox' behandeling
Hyamatrix bestaat uit een huidverjongende cosmetische productlijn en bijbehorende behandelingen die zijn ontworpen om ernstige huidschade te herstellen en (zonder injecties) te zorgen voor een gezondere huid.

Kuur

Door de hoge effectiviteit van de producten ziet u al na slechts één behandeling resultaat. Voor de mooiste resultaten wordt het echter aangeraden om een kuur te volgen. Op deze manier heeft u binnen de kortste keren weer een stralende huid!

Een kuur bestaat vaak uit 6 tot 12 behandelingen, afhankelijk van de conditie van de huid en van uw wensen. Naar aanleiding van een uitgebreide intake kan dit in goed overleg met u vastgesteld worden. Het wordt tevens aangeraden om daarna regelmatig terug te komen voor een herhaalbehandeling. Zo kunnen we uw huid onderhouden en ervoor zorgen dat het behaalde resultaat aanhoudt.

afbeelding Hyamatrix Anti-rimpel 'botox' behandeling
Resultaat van een Hyamatrix Eye-Care Treatment behandeling. Resultaat kan per persoon verschillen.

Behandeling: Hyaluron Plastic Treatment

Zoals de naam al suggereert, is dit een zeer intense behandeling. Tijdens deze behandeling worden 2 ampullen met hyaluronzuur en matrixpeptiden op de huid aangebracht. Matrixpeptiden zijn als het ware "boodschappers" voor de huid en zorgen er onder andere voor voldoende collageen in de huid. Naarmate we ouder worden neemt dit vermogen af. Door matrixpeptiden toe te voegen aan de behandeling verbetert zich dit weer. Het unieke aan deze behandeling is dat de werkzame stoffen zelfs tot in de tweede huidlaag doordringen. Dit is iets wat normaal alleen met injecties bereikt kan worden!

Eenmaal in de huid zullen het hyaluronzuur en de matrixpeptiden zich binden in de huid. Hierdoor zal de huid zich van binnenuit gaan regenereren. Doordat er verschillende soorten hyaluronzuur met elkaar gecombineerd worden, zorgt de behandeling voor ultieme hydratatie in meerdere lagen van de huid. Dit vult de huid als het ware op. De huid oogt jeugdiger, heeft meer volume en zal minder rimpels en fijne lijntjes tonen.

afbeelding Hyamatrix Anti-rimpel 'botox' behandeling
Resultaat van 1 Hyamatrix Hyaluron Plastic Treatment behandeling. Resultaat kan per persoon verschillen.

Belangrijk

Na uw Hyamatrix behandeling is het van groot belang dat u gedurende 12 uur de huid niet nat maakt. Op deze manier geeft u het hyaluronzuur de kans om zich in de huid te binden en zijn werk te doen.

Bent u klaar om de stap te nemen en effectief uw huid te verbeteren met Hyamatrix? Wacht niet langer en maak snel een afspraak via ons online afspraakformulier!

Prijzen hyamatrix anti-rimpel 'botox' behandeling

Behandeling Prijs Duur
Hyamatrix Hyaluron Plastic Treatment € 125 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan hyamatrix anti-rimpel 'botox' behandeling.

Bij ELT behandeling wordt dmv infrarood licht de huidverjonging en de aanmaak van collageen en elastine op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd.