Wellness en verwennerij gecombineerd met de beste ingrediënten voor de huid. Hiermee creëren wij een moment van ontsnapping en rust. En dus ideaal voor iedereen die het wekelijks druk heeft of juist graag regelmatig even wil genieten en zich laten verzorgen. Met de luxueuze behandelingen van Maria Galland heb je bij Blush een moment voor jezelf, met als resultaat een stralende huid als nooit tevoren!

afbeelding Maria Galland Ontspanning & Anti-aging

Maria Galland

De avant-gardistische Madame Galland bracht met haar unieke Maria Galland Paris-Methode meer dan 50 jaar geleden een revolutie op het gebied van huidverzorging teweeg. Haar holistische methode - gebaseerd op energie, precisie en harmonie - is uniek, professioneel en is door de jaren heen geperfectioneerd door uitgebreid onderzoek en doorontwikkeling.

Ontspannende en zachte handgebaren zijn de krachten die deze behandelingen helemaal tot leven brengen. In de vakkundige handen van onze schoonheidsspecialisten wordt de vitaliteit van de cellen gestimuleerd en de energie van de huid weer in balans gebracht. Wij onthullen de schoonheid van uw huid door al in de eerste behandeling te zorgen voor onmiddellijke en zichtbare resultaten. 

De door Galland ontwikkelde methoden kenmerken zich door:

 • Gepersonaliseerde behandelingen
  We starten met een nauwkeurige diagnose om de behoeften van je huid in kaart te brengen. Daarbij een gepersonaliseerd advies voor je dagelijkse beauty ritueel thuis.
 • Zeer doeltreffende producten
  De speciaal ontwikkelde professionele producten met hun zeer werkzame actieve ingrediënten geven de behandelingen een boost.
 • Excellente technieken
  De geavanceerde manuele grepen van onze massagetechnieken geven de energie een boost, stimuleren de huidprocessen en zorgen voor een ongeëvenaard liftend effect.

Blush Clinic biedt de volgende Maria Galland gezichtsbehandelingen aan:

afbeelding Maria Galland Ontspanning & Anti-aging

Maria Galland 1

75 minuten: Ontspanning, liftend & huidverjonging-bindweefselmassage 

Doelgroep: 40+

Een revolutionaire, nieuwe behandeling voor Maria Galland. Deze behandeling staat volledig in de teken van het 'liften' van de huid. Deze effectieve 75-minuten behandeling bestaat uit een 100 procent manuele liftende massage met bewezen werkzaamheden en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten. Het verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een mooi gevormd gezicht met een zichtbaar jonger uitziende huid. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest te resetten.

Om het liftende effect van de behandeling ook thuis te versterken, lanceert Maria Galland Paris ook een nieuwe productlijn: Lift'Expert. Bestaande uit de 660 Lift'Expert Crème, het 640 Lift'Expert Serum en een Multi-zone crème met dubbele werking.

 • Een 100% manuele massage
 • Vollere, stevigere huid, minder rimpels & gedefinieerde contouren
 • Aandacht voor de voornaamste probleemzones

Maria Galland 2

90 min: 100% gepersonaliseerde preventief huidverjonging

Doelgroep: Gepersonaliseerd op alle leeftijden en huidtypen

Deze behandeling wordt ook wel Méthode Mosaïque Medelante genoemd. Een behandeling van 90 minuten op maat, geschikt voor alle leeftijden, gewenste resultaten en huidcondities. Deze gepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Resultaat: een stevige, gladde, elastische en soepele huid.

Geniet van 90 minuten puur ontspannen en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor het welzijn.

 • Bijzondere volgorde van manuele massage technieken met de herstructurerende eigenschappen van ons unieke zelf-verwarmende masker
 • Onze innovatieve producten combineren zachte texturen met actieve ingrediënten, die snel in de huid dringen
 • Een spectaculair liftend effect en een zichtbaar stralende, gezonde huid met meer energie. En: een ultiem ontspannen gevoel!

Maria Galland 3

60 min: anti-vermoeidheid & anti-aging

Doelgroep: 30+, voor mensen met die slecht slapen, veel stress ervaren etc.

Volledig de Soin Révélation Lumière De Jeunesse behandeling genoemd, deze 60 minuten durende Maria Galland behandeling verkwikt onmiddellijk vermoeide huid, helpt de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en zorgt voor een frisse uitstraling.

Intensieve behandeling met veel massagegrepen, waaronder pincements-, borstel- en drainagetechnieken om de uitstraling van de huid te verbeteren en de eerste signalen van huidveroudering tegen te gaan. Tijdens het masker krijg je ook een lekkere hoofdhuid- of handmassage. Rimpels worden zo verminderd, de teint ziet er zijdezacht en egaal uit en voelt ook zo aan. Een flinke dosis frisheid zorgt ervoor dat de vermoeide ogen weer prachtig gaan stralen. Speciale (bindweefsel) massagegrepen geven een grote dosis energie de huid weer in evenwicht brengen.

 • Werkt stimulerend en minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
 • Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
 • Kick vol energie en frisheid
afbeelding Maria Galland Ontspanning & Anti-aging

Maria Galland 4

60 min: hydratatie & ontspanning

Doelgroep: Alle huidtypen, met name voor huid met vochttekort en onzuiverheden, leeftijd tot 40 jaar.

Last van een vochtarme, droge huid? Die ongemakkelijk aanvoelt? Dan is dit de behandeling voor u! Bij de Soin Thalasso behandeling brengen we een verfrissend en revitaliserend algenmasker aan op de huid, om zo op een intense manier de huid de hydrateren. Deze behandeling is niet alleen verfrissend, maar geeft de huid ook een energieboost!

 • Efficiënte behandelingstechnieken
 • Hoogwaardig geconcentreerde producten
 • Innovatieve formules en zijdezachte texturen
 • Het beste uit wetenschap en natuur

Aanvullend: Maria Galland - Eye treatment

Doelgroep: Alle leeftijden en huidcondities. Gericht op de klachten rondom de ogen, zoals donkere kringen en of vochtophopingen.

Ook bekend als de Soin Masque Modelant Yeux behandeling. Deze aanvullende behandeling maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. Door de bijzondere werking van de gebruikte werkstoffen wordt de gevoelige huid rond de ogen verstevigd en helpt het fijne lijntjes en rimpels te verzachten. Een zeer fijne behandeling om in te plannen voorafgaand aan- of als nazorg na een ooglidcorrectie! 

Dit is een aanvullende deelbehandeling welke kan worden toegevoegd aan alle andere Maria Galland behandelingen. Tijdens deze behandeling worden 20 minuten geheel toegewijd aan de ogen.

Prijzen maria galland ontspanning & anti-aging

Behandeling Prijs Duur
Maria Galland 1
Ontspanning, liftend & huidverjongend-bindweefselmassage
€ 79 75 min.
Maria Galland 2 Nieuw
100% gepersonaliseerde preventief huidverjonging
€ 99 90 min.
Maria Galland 3 Révélation Lumière anti-vermoeidheidsbehandeling Nieuw
anti-vermoeidheid & anti-aging
€ 59 60 min.
Maria Galland 4 Soin Thalasso Hydratatie behandeling Nieuw
hydratatie & ontspanning
€ 59 60 min.
Maria Galland - Eye treatment (aanvullende module) Nieuw € 19 20 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan maria galland ontspanning & anti-aging.

Met de huidverbeterende behandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Zeg rimpels en fijne lijntjes gedag met een LPG Endermologie behandeling! De gezichtshuid van binnenuit stimuleren op natuurlijke manier en zonder bijwerkingen.