Heeft u last van huidveroudering, pigmentatie, acne, littekens of wilt u uw huid egaliseren, verfrissen of hydrateren dan is een peeling  wat voor u!

afbeelding Dermalogica Pro Power Peel

Professionele peelings geschikt voor:

 • Huidveroudering
 • Onzuiverheden / Acne
 • Pigmentatie
 • Dehydratatie
 • Egaliseren / frisser huidbeeld

Het Pro Power Peel assortiment van Dermalogica

Naarmate we ouder worden vertraagt de  cel vernieuwing en wordt er minder collageen aangemaakt, wat zichtbare huidveroudering veroorzaakt. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, u bent vatbaarder voor zonschade en acne. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken.

Dermalogica heeft het Pro Power Peel assortiment bestaande uit verschillende peelingen samen te stellen op maat en toe te spitsen op elk huidprobleem. 

De serie bestaat uit de volgende producten:

PowerClear Peel - Voor de acné en vette huid

Zeer geschikt voor de vette- en acnegevoelige huid doordat onder andere het salicylzuur een exfoliërende eigenschappen heeft en inwerkt op de hoornlaag van de huid en zo de groei van gezonde huidcellen opnieuw stimuleert. De combinatie met Amandel- en appelzuur zorgt een gladdere, egalere en zichtbaar jonger uitziende huid.

In te zetten bij volgende huidproblemen:

 • Acne en/of een onzuivere huid
 • Roodheid
 • Vet en gevoelige huid
 • Huidveroudering
 • Pigmentatie

VoordelenHelpt ontstekingen te voorkomen, verwijdert overtallig talg, werkt bacteriedodend, pakt pigmentatie en roodheid aan.

Hoofdingrediënten:  2% Salicylzuur gecombineerd met 10% Amandel- en 15% Appelzuur samen met een gepatenteerd Terpineol-Thymol complex.


UltraBright Peel - Verheldert en egaliseert

Vermindert de eerst tekenen van veroudering en egaliseert de huidskleur.

De  naam zegt het eigenlijk al. De UltraBright  zorgt ervoor dat je huid een ware boost krijgt. Pigmentatie wordt grondig aangepakt en uw huid wordt effectief gehydrateerd met onder andere melkzuur. Dit hoofdingrediënt staat bekend om zijn krachtige werking voor het verbeteren van de barrièrefunctie en is wegens de moleculaire grootte in staat de cellen te stimuleren van de celvernieuwing zonder daarbij irritatie te veroorzaken.

In te zetten bij volgende huidproblemen:

 • Fijne lijntjes
 • Droge -vochtarme- huid
 • Dof/vaal uitziende huid
 • Gevoelige huid

Voordelen: Verheldert de doffe huid, vermindert fijne lijntjes en hydrateert de droge huid 

Hoofdingrediënten: 30% melkzuur gecombineerd met Phytic Acid, Mucor Extract, Druivensap Extract en Mandarijnschil verheldert en hydrateert.


AdvancedRenewal Peel - Vermindert pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels

Door de kleinere moleculaire grootte is Glycolzuur in staat de huid snel en gemakkelijk te penetreren. Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract optimaliseert de celdeling en zorgt voor een heldere en stralende huid.

VoordelenVermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtextuur en behandelt hyperpigmentatie

Hoofdingrediënten:  30% Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract en Phytic Acid.

Intake

Voorafgaand aan een behandeling wordt er een intake gedaan, waarbij gekeken wordt naar uw huid. In hetzelfde gesprek worden uw wensen de eventuele contra-indicaties besproken en zal een behandelplan worden opgesteld. Iedere cliënt dient een informed consent te ondertekenen.

Na de behandeling

De huid kan er na de behandeling iets rood uitzien en wat gevoelig zijn. In sommige gevallen kan de huid wat droog worden, prikkelen, jeuken, irriteren of strak aanvoelen. De huid kan tevens wat gaan schilferen. 

Voorbereiden en nazorg

Om een optimaal resultaat te creëren is het essentieel dat u uw huid voorbereidt. Dit kan met de voorbereidende peeling geschikt voor thuisgebruik: Rapid reveal peel €89,-

Bovendien is het van groot belang dat u uw huid na de behandeling goed verzorgt. Dit kan met de nazorg kit, geschikt voor thuisgebruik: Post Power Peel procedure kit €29,95

Meet & Treat

We snappen heel goed dat u soms nog wat twijfel heeft. Graag nemen wij deze weg. Hoe kan dat beter dan een intensieve korte behandeling. Tijdens de uitgebreide intake zullen wij u middels een uitgebreide huidanalyse consulteren over welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Deze kunnen we vervolgens op uw huid uitvoeren. Effectief, snel en huidverbeterend!

Prijzen dermalogica pro power peel

Behandeling Prijs Duur
Pro Power Peel "Keep it Simple" treatment
Deze behandeling dient de eerste keer geboekt te worden. Tijdens deze behandeling wordt de huid in optimale conditie gebracht en beoordeeld of de huid geschikt is voor de Pro Power Peel.
€ 49 45 min.
Pro Power Peel 30 (excl hals en décolleté)
Dubbele reiniging, pro power peel en dermal layering (Dagverzorging)
€ 65,- 30 min.
Pro Power Peel 60 min. (incl hals en décolleté)
Dubbele reiniging, pro power peel, ion active serum, masker, Beauty Angel ELT 15 min, dermal layering (Dagverzorging)
€ 109,- 60 min.
Pro Power Peel 30 kuur Small Aanbieding
3 Pro power peel 30 behandelingen met een interval van 14 dagen.
€ 195,- € 175 3 x 30 min.
Pro Power Peel 30 kuur Large Aanbieding
6 Pro power peel 60 behandelingen met een interval om de 14 dagen
€ 390,- € 330,- 6 x 30 min.
Pro Power Peel 60 kuur Small Aanbieding
3 Pro power peel 60 behandelingen met een interval van om de 14 dagen.
€ 327,- € 295,- 3 x 60 min.
Pro Power Peel 60 kuur Large Aanbieding
6 Pro power peel 60 behandelingen met een interval van om de 14 dagen
€ 654,- € 580,- 6 x 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan dermalogica pro power peel.

Met de huidverbeterende behandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.