Huidverbetering is één van de pijlers van Blush Clinic. We bieden verschillende opties en behandelmethoden aan om voor de mooiste resultaten te zorgen! Onze huidverbeterende behandelingen voeren wij uit met Dermalogica.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Dermalogica is niet schattig! En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een mooie gezonde huid. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules.

Dermalogica's producten zijn vrij van microplastics en bevatten nooit gangbare ingrediënten zoals minerale oliën, lanoline of chemische kleur- en geurstoffen. De producten zijn ook bijna allemaal vegan en worden niet getest op dieren. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Daarom speelt educatie bij Dermalogica ook een zeer grote rol. Het is daarom ook alleen te koop bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten die de opleiding aan het International Dermal Institute hebben gevolgd.

Omdat wij deze visie delen werken wij bij Blush Clinic al jaren met dit huidverbeterende merk. Wij willen dat de producten de huid niet irriteren, maar juist ondersteunen en verbeteren. Al onze skin experts volgen of hebben de opleiding op het Dermal Institute gevolgd.

Maak kennis met Dermalogica

Persoonlijke, effectieve aanpak

Door een persoonlijke aanpak kan er bij Blush Clinic een effectievere behandeling dan bij u thuis worden gerealiseerd. Omdat er gebruik wordt gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur, in combinatie met speciaal ontwikkelde technieken. De combinatie hiervan kan de effecten van uw behandeling aanzienlijk vergroten, waardoor direct na de eerste behandeling er al duidelijk resultaat zichtbaar zal zijn.

Producten voor thuis

Door ook thuis gebruik te maken van huidverzorgingsproducten die speciaal op uw huid zijn aangepast kunt u het effect van uw behandeling in stand houden of zelfs vergroten. Door een optimale routine te hebben in uw huidverzorging is uw huid al in zeer goede conditie op moment dat u weer bij ons in de salon komt. Hierdoor kunnen we bij vervolgbehandelingen weer krachtiger inzetten om het resultaat zo te blijven vergroten.

Pakketten & prijzen huidverbeterende behandelingen

Dermalogica huidverbetering is onderdeel van ons modulaire pakket met huidbehandelingen. U kunt een dermalogica huidverbetering behandeling dus kiezen als een van de modules binnen een huidverbeterende behandeling. Zie hieronder de verschillende pakketten.

Gold
Special Blush Vernieuwd!

€ 189,-

 • 3+ huidverbeterende modules
 • All-inclusieve behandeling. Meest geboekt!
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Dagverzorging & Gezichtsmasker
 • Wenkbrauwen epileren + verven en/of wimpers verven
 • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage

Silver
Special Blush

€ 109,-

 • 2 huidverbeterende modules
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Dagverzorging & Gezichtsmasker
 • Wenkbrauwen epileren
 • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage


Bronze
Special Blush

€ 79,-

 • 1 huidverbeterende module
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging & onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Gezichtsmasker + Dagverzorging
 • Duo behandeling in Eelde mogelijk

Meerprijs uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage: €12,50

Vaste klant?
Kies voor een abonnement!

Voor regelmatig terugkerende klanten hebben wij speciale Perfect Skin huidbehandeling abonnementen, voorzien van een flinke korting. Kies uit een pakket met 1x per week een huidbehandeling of 1x in de twee weken een huidbehandeling. Dit voor een vaste maandprijs van € 50,- per behandeling.

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan dermalogica huidverbetering.

Kan jouw gezichtshuid wel wat ontspanning of een massage gebruiken? Bij Blush Clinic bieden wij heerlijke Maria Galland gezichtsbehandelingen!

Onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe! De pro power peel collectie bestaat uit een complete serie van producten, voor de perfecte peeling.