Huidverbetering is één van de pijlers van Blush Clinic. We bieden dan ook verschillende opties en behandelmethoden aan om voor de mooiste resultaten te zorgen! Voor onze huidverbeterende behandelingen werken wij met een overzichtelijk systeem. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Door een persoonlijke aanpak kan er bij Blush Clinic een effectievere behandeling dan bij u thuis worden gerealiseerd. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur. Hierbij gebruiken we per huidtype speciaal ontwikkelde technieken. De combinatie hiervan kan de resultaten van uw behandeling aanzienlijk vergroten, waardoor direct na de eerste behandeling er duidelijk resultaat zichtbaar zal zijn.

Tip Lastig kiezen?

Boek de eerste keer een Meet & Treat Consultbehandeling. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies, op basis van uw wensen en de conditie van de huid.

Standaardpakketten

Alle huidverbeterende behandelingen bij Blush gaan uit van dezelfde basis: dubbele reiniging, dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een gezichtsmasker, dagverzorging en het epileren van de wenkbrauwen.

Als aanvulling hierop kunt u kiezen uit 1, 2 of 3 verschillende huidverbeterende modules om aan uw behandeling toe te voegen.

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Keep It Simple basisbehandeling
  Niet te veel gedoe, maar wel een grondige reiniging en een gevoede stralende huid.
  Ook als Duo behandeling mogelijk.
 • Bronze Special Blush
  Basis + één huidverbeterende module. Ook als Duo behandeling mogelijk.
 • Silver Special Blush
  Basis + twee huidverbeterende modules
 • Gold Special Blush  (Vernieuwd!)
  All inclusive behandeling! Basis met 3+ huidverbeterende modules

Huidverbeterende modules

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende pakketten en de te kiezen modules.

Module

Dermalogica huidbehandeling

afbeelding Huidbehandeling modules

Met een Dermalogica Huidbehandeling wordt een professionele gezichtsbehandeling iedere keer afgestemd op uw huidbehoefte van dat moment. Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling wordt gepersonaliseerd.

Module

Huidtransformerende Mesoestetic behandeling

afbeelding Huidbehandeling modules

Mesoestetic heeft een breed scala aan professionele producten en thuisproducten die innovatieve technieken en werkstoffen op  farmaceutisch niveau bevatten. Hiermee tillen wij huidverbetering naar een hoger niveau op het gebied van medische-cosmetiek.

Module

MicroSkinPolish Microdermabrasie

afbeelding Huidbehandeling modules

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Dankzij de revolutionaire MedCos MicoSkinPolish behandeling wordt uw huid zichtbaar verbetert. Deze microdermabrasie behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Module

HydraFacial

afbeelding Huidbehandeling modules

HydraFacial is een non-invasieve huidbehandeling in verschillende stappen, die we uitvoeren met een speciaal apparaat. Dit apparaat combineert op een evolutionaire manier drie hele populaire behandelingen: reinigen, diep hydrateren en beschermen.

Een pijnloze en veilige behandeling die geen irritatie of vervelling geeft en geschikt is voor ieder huidtype. Na een HydraFacial is het resultaat direct zichtbaar.

Meerprijs module: €49,-

Module

Endermolift LPG

afbeelding Huidbehandeling modules

Op een effectieve en veilige manier huidveroudering bestrijden? Met de LPG Endermologie behandelingen is dit mogelijk. Met LPG Endermologie wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. Door deze gepatenteerde technologieën wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan en zo onder andere te zorgen voor huidverjonging en - versteviging. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd. Zo kunnen we binnen korte tijd huidverjonging bewerkstelligen. Dit allemaal op een pijnloze wijze!

Module

Microneedling

afbeelding Huidbehandeling modules

Microneedling is een methode die wij als huidspecialisten graag inzetten voor verschillende huidcondities. Deze techniek maakt gebruik van meerdere minuscule, steriele naaldjes. Deze worden in de huid gestoken om hier controleerd trauma te creëren. Dit aangebrachte trauma stimuleert de onderhuid om zich opnieuw op te bouwen, waardoor je meerdere huidproblemen en -kwalen zoals grove poriën, littekens en rimpels effectief en veilig kunt aanpakken.

Meerprijs module: €49,-

Module

Mesopeel chemische peeling

afbeelding Huidbehandeling modules

Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling.

Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels. U huid zal fris ogen en stralen na een behandeling met een peeling!

Module

Bindweefselmassage

afbeelding Huidbehandeling modules

Bij een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid - het onderhuidse bindweefsel - geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Deze massage heeft als doel rimpel- en littekenvermindering. Een cosmetische bindweefselmassage werkt cel-vernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Tijdens een bindweefselmassage wordt zowel het decolleté, hals en gehele gelaat gebied behandeld.

Module

ELT Beauty Angel

afbeelding Huidbehandeling modules

De Beauty Angel ELT staat voor een innovatieve, huidverbeterende enhuidverjongende lichttherapie. De ELT behandeling wordt uitgevoerd met een speciale lamp die infrarood licht uitstraalt. Door u te laten behandelen met de Beauty Angel ELT gaat u de strijd aan met huidveroudering en stimuleert u de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Na deze ontspannen behandeling oogt uw huid zichtbaar egaler en stralender.

Module

Dermaplaning

afbeelding Huidbehandeling modules

Dermaplaning is een behandeling waarbij effectief en pijnloos alle dode huidcellen en donsharen van het gezicht verwijderd worden. Dit wordt met chirurgisch steriel mesje, speciaal ontwikkeld voor dermaplaning, verwijderd van de huid. Pijnloos en effectief!

Dermaplaning is voor ieder huidtype en iedere huidconditie geschikt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Module

Microcurrent

Ga voor spierversteviging zonder dat hierbij Botox of een operatie aan te pas komt met de Microcurrent module.

Tijdens de bronze, silver of gold huidbehandelingbehandeling kan apparatuur van Bio-Therapeutic worden ingezet om te gaan voor een non-surgical facelift, die ervoor zorgt dat de focus ligt op de spierversteviging van het gelaat.

Ook voor de rug, schouders en borst!

Onze huidbehandelingen zijn er niet alleen voor een mooiere gezichtshuid, maar kunnen ook worden toegepast voor de rug, schouders en borst. 

Duobehandelingen

Samen met een vriend of vriendin een huidbehandeling ondergaan? Dat is mogelijk bij Blush. Onze behandelcabine voor duobehandelingen is ingericht op maximaal comfort en ultieme ontspanning. De duo behandeling is mogelijk bij de volgende behandelpakketten:

 • Bronze Special Blush
 • Keep it Simple basisbehandeling

Duobehandelingen zijn op dit moment alleen te boeken bij onze lokatie te Eelde.

Wilt u een duo huidbehandeling boeken? Stuur ons een mail met het gewenste pakket + de gewenste module(s), de namen van u en uw vriend(in) en het gewenste behandeltijdstip. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Afspraak maken & prijzen

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een Meet & Treat Consultbehandeling! Samen met u kijken we dan naar de beste aanpak voor uw huid en bepalen we welke producten het beste bij u passen. Op basis van het product- en behandel advies dat we dan opstellen, krijgt u tijdens deze afspraak direct een eerste behandeling.

Gold
Special Blush Vernieuwd!

€ 189,-

 • 3+ huidverbeterende modules
 • All-inclusieve behandeling. Meest geboekt!
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Dagverzorging & Gezichtsmasker
 • Wenkbrauwen epileren + verven en/of wimpers verven
 • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage
 • Meerprijzen:
  • Hydrafacial module: €49,-
  • Microneedeling module: €49,-

Silver
Special Blush

€ 109,-

 • 2 huidverbeterende modules
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Dagverzorging & Gezichtsmasker
 • Wenkbrauwen epileren
 • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage
 • Meerprijzen:
  • Hydrafacial module: €49,-
  • Microneedeling module: €49,-

Bronze
Special Blush

€ 79,-

 • 1 huidverbeterende module
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging & onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Gezichtsmasker + Dagverzorging
 • Duo behandeling in Eelde mogelijk
 • Meerprijzen:
  • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage: €12,50
  • Hydrafacial module: €49,-
  • Microneedeling module: €49,-

Keep it Simple
basisbehandeling

€ 49,-

 • Dubbele reiniging, dieptereiniging & onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Gezichtsmasker + Dagverzorging
 • Duo behandeling in Eelde mogelijk
 • Meerprijzen:
  • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage: €12,50

Vaste klant?
Kies voor een abonnement!

Voor regelmatig terugkerende klanten hebben wij speciale Perfect Skin huidbehandeling abonnementen, voorzien van een flinke korting. Kies uit een pakket met 1x per week een huidbehandeling of 1x in de twee weken een huidbehandeling. Dit voor een vaste maandprijs van € 50,- per behandeling.

Prijzen huidbehandeling modules

Behandeling Prijs Duur
Consultbehandeling "Meet & Treat" € 79 75 min.
Gold Special Blush
All inclusieve behandeling. Incl. 3+ huidverbeterende modules
€ 189 120 min.
Silver Special Blush
Incl. 2 huidverbeterende modules
€ 109 75 min.
Bronze Special Blush
Incl. 1 huidverbeterende module
€ 79 50 min.
"Keep it Simple" basisbehandeling
Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezichtsmasker & dagverzorging
€ 49 35 min.
Meerprijs uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage € 12,50
Meerprijs Hydrafacial module € 49
Meerprijs Microneedeling module € 49
Duo huidbehandeling "Keep it Simple" Aanbieding
Prijs p.p. Alleen @ locatie Eelde.
€ 49 € 44,95 35 min.
Duo huidbehandeling Bronze Special Blush Aanbieding
Prijs p.p. Alleen @ locatie Eelde.
€ 79 € 69 50 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Meer informatie over de modules

Nieuw in Groningen! HydraFacial, de verbeterde versie van de microdermabrasie. Voor een stralende en gladdere huid, op pijnloze wijze.

Als de huid eenmaal in een gezonde toestand verkeerd kunnen wij beginnen om huidtransformatie te realiseren. In dit geval zullen wij kiezen voor Mesoestetic.

Met de Dermalogica huidbehandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke behandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Bij ELT behandeling wordt dmv infrarood licht de huidverjonging en de aanmaak van collageen en elastine op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd.

Dermaplaning is een behandeling waarbij effectief en pijnloos alle dode huidcellen en donsharen van het gezicht worden verwijderd. Voor een stralende huid!

Huidverbetering dankzij de MicroSkinPolish Microdermabrasie behandeling. Pak nu problemen zoals grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken of rimpels aan!

Blush Clinic past microneedling toe voor een indrukwekkende verbetering van de huid. Een effectieve en veilige behandeling.

Met een chemische peeling worden dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling.

Bindweefselmassage is een massagetechniek waarbij de onderste laag van de huid wordt geprikkeld. Rimpel- en litteken vermindering door een betere doorbloeding.