Huidverbetering is één van de pijlers van Blush Clinic. We bieden dan ook verschillende opties en behandelmethoden aan om voor de mooiste resultaten te zorgen! Voor onze huidverbeterende behandelingen werken wij met een overzichtelijk systeem. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Door een persoonlijke aanpak kan er bij Blush Clinic een effectievere behandeling dan bij u thuis worden gerealiseerd. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur, in combinatie met speciaal ontwikkelde technieken. De combinatie hiervan kan de effecten van uw behandeling aanzienlijk vergroten, waardoor direct na de eerste behandeling er duidelijk resultaat zichtbaar zal zijn.

Wij werken met Dermalogica

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Dermalogica is niet schattig! En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica's producen zijn vrij van microplastics en daarnaast gebruiken wij nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Daarnaast zijn bijna al onze producten vegan en worden onze producten niet getest op dieren.

Dermalogica Schoonheidsspecialiste

Standaardpakketten Gold, Silver en Bronze

Alle huidverbeterende behandelingen bij Blush gaan uit van hetzelfde startpunt: dubbele reiniging, dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheiden, een gezichtsmasker, dagverzorging en het epileren van de wenkbrauwen.

De visie Blush Clinic: een gezonde, mooie huid dankzij een professioneel opgeleide schoonheidsspecialist

Als aanvulling hierop kunt u kiezen uit verschillende huidverbeterende modules. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bindweefselmassage, een ELT behandeling of Microdermabrasie.

Hieronder vindt u de verschillende pakketten en modules. Vind u het lastig om een keuze te maken? Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies, op basis van uw wensen en de conditie van de huid met een consultbehandeling.

De Silver Special Blush, Bronze Special Blush en Keep it Simple basisbehandeling zijn ook te boeken als duo behandeling. Zie voor meer informatie elders op deze pagina.

Huidverbeterende modules

Alle huidbehandelingen behandelingen bij Blush Clinic bevatten dezelfde basis (zoals een uitgebreide reiniging, een gezichtsmasker en dagverzorging). 

U kunt bij het maken van uw afspraak kiezen uit 3 verschillende pakketten (Bronze, Silver en Gold) waarbij u 1, 2 of 3 huidverbeterende modules aan uw behandeling toe kunt voegen:

 

MicroSkinPolish Microdermabrasie Module

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Dankzij de revolutionaire MedCos MicoSkinPolish behandeling wordt uw huid zichtbaar verbetert. Deze microdermabrasie behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd via microdermabrasie. Bij de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuurgebruikt tijdens deze stap de kleine huidoneffenheden op. Bij de laatste stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30 voor een egale en stralende huid.

Meer informatie over de Microdermabrasie behandeling

 

afbeelding Huidverbeterende Dermalogica Huidbehandelingen
Bij ELT behandeling wordt dmv infrarood licht de huidverjonging en de aanmaak van collageen en elastine op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd.

ELT Beauty Angel Module

De Beauty Angel ELT staat voor een innovatieve, huidverbeterende enhuidverjongende lichttherapie. De ELT behandeling wordt uitgevoerd met een speciale lamp die infrarood licht uitstraalt.Door u te laten behandelen met de Beauty Angel ELT gaat u de strijd aan met huidveroudering en stimuleert u de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Stoffen die uw huid mooier, strakker en gezonder maken.

Na deze ontspannen behandeling oogt uw huid zichtbaar egaler en stralender. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in uw gezicht, hals en decolleté zullen daarnaast verminderen of kunnen daadwerkelijk verdwijnen.

Meer informatie over de Beauty Angel ELT

 

Endermolift LPG Module

Op een effectieve en veilige manier huidveroudering bestrijden? Met de LPG Endermologie behandelingen is dit mogelijk. Door de gepatenteerde technologieën wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan en zo onder andere te zorgen voor huidverjonging en - versteviging. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd. Zo kunnen we binnen korte tijd huidverjonging bewerkstelligen.

Met LPG Endermologie wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. Met onze apparatuur worden huidplooien opgepakt op en langzaam heen en weer gerold. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold”, om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Dit allemaal op een pijnloze wijze!We kunnen verschillende zones en verschillende problemen behandelen met Endermologie. Het gelaat, de huid rond de ogen en faceslimming (de welbekende onderkin)

Meer informatie over de LPG Endermologie behandelingen

 

Melkzuur, Fruitzuur of Glycolzuur peeling Module

Chemische peelings zijn ontzettend effectief voor het realiseren van huidverbetering. Er bestaan verschillende soorten peelings, welke allemaal een andere werking hebben. Wilt u bijvoorbeeld het huidbeeld verbeteren bij acne? Dan kunnen wij u een melkzuur peeling aanbevelen. Wilt u zich voornamelijk richten op het aanpakken van de hydratatie van de huid en het verminderen van rimpels, dan zijn fruitzuur en glycolzuurpeelings uitermate geschikt. U huid zal fris ogen en stralen na een behandeling met een peeling!

 

afbeelding Huidverbeterende Dermalogica Huidbehandelingen
Een bindweefselmassage resulteert in rimpel- en litteken vermindering door een betere doorbloeding.

Bindweefselmassage Module

Goed bindweefsel zorgt voor een jonge, strakke en rimpelvrije huid, met een hoog gehalte elastine en collageen. Deze stoffen worden naarmate u ouder wordt steeds minder aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steeds een beetje slapper, waardoor er rimpels gaan ontstaan. Om de huidconditie toch op pijl te houden kun je een bindweefselmassage ondergaan.

Bij  een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid - het onderhuidse bindweefsel - geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Deze massage heeft als doel rimpel- en littekenvermindering. Een cosmetische bindweefselmassage werkt cel-vernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Tijdens een bindweefselmassage wordt zowel het decolleté, hals en gehele gelaat gebied behandeld.

Meer informatie bindweefselmassage

Microcurrent Module

Ga voor spierversteviging zonder dat hierbij Botox of een operatie aan te pas komt met de Microcurrent module. Tijdens de bronze, silver of gold huidbehandelingbehandeling kan apparatuur van Bio-Therapeutic worden ingezet om te gaan voor een non-surgical facelift die ervoor zorgt dat de focus optimaal ligt op de spierversteviging van het gelaat.

Ook voor de rug, schouders en borst!

Onze huidbehandelingen zijn er niet alleen voor een mooiere gezichtshuid, maar kunnen ook worden toegepast voor de rug, schouders en borst. 

Duobehandelingen

Samen met een vriend of vriendin een huidbehandeling ondergaan? Dat is mogelijk bij Blush. Onze behandelcabine voor duobehandelingen is ingericht op maximaal comfort en ultieme ontspanning. De duo behandeling is mogelijk bij de volgende behandelpakketten:

 • Bronze Special Blush
 • Keep it Simple basisbehandeling

Wilt u een duo huidbehandeling boeken? Stuur ons een mail met het gewenste pakket + de gewenste module(s), de namen van u en uw vriend(in) en het gewenste behandeltijdstip. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Afspraak maken & prijzen

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een consultbehandeling! Samen met u kijken we dan naar de beste aanpak voor uw huid en bepalen we welke producten het beste bij u passen. Op basis van het product- en behandel advies dat we dan opstellen, krijgt u tijdens deze afspraak direct een eerste behandeling.

Gold
Special Blush Vernieuwd!

€ 189,-

 • 3+ huidverbeterende modules
 • All-inclusieve behandeling. Meest geboekt!
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Dagverzorging & Gezichtsmasker
 • Wenkbrauwen epileren + verven en/of wimpers verven
 • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage

Silver
Special Blush

€ 109,-

 • 2 huidverbeterende modules
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Dagverzorging & Gezichtsmasker
 • Wenkbrauwen epileren
 • Uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage


Bronze
Special Blush

€ 79,-

 • 1 huidverbeterende module
 • Dubbele reiniging, dieptereiniging & onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Gezichtsmasker + Dagverzorging
 • Duo behandeling mogelijk

Meerprijs uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage: €12,50

Keep it Simple
basisbehandeling

€ 49,-

 • Dubbele reiniging, dieptereiniging & onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Gezichtsmasker + Dagverzorging
 • Duo behandeling mogelijk

Meerprijs uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage: €12,50

Vaste klant?
Kies voor een abonnement!

Voor regelmatig terugkerende klanten hebben wij speciale Perfect Skin huidbehandeling abonnementen, voorzien van een flinke korting. Kies uit een pakket met 1x per week een huidbehandeling of 1x in de twee weken een huidbehandeling. Dit voor een vaste maandprijs van € 50,- per behandeling.

Prijzen huidverbeterende dermalogica huidbehandelingen

Behandeling Prijs Duur
Consultbehandeling "Meet & Treat" € 79 75 min.
Gold Special Blush Nieuw
All inclusieve behandeling. Incl. 3+ huidverbeterende modules
€ 189 120 min.
Silver Special Blush
Incl. 2 huidverbeterende modules
€ 109 75 min.
Bronze Special Blush
Incl. 1 huidverbeterende module
€ 79 50 min.
"Keep it Simple" basisbehandeling
Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezichtsmasker & dagverzorging
€ 49 35 min.
Meerprijs uitgebreide gelaat-, nek- en schoudermassage € 12,50
Duohuidbehandeling "Keep it Simple" Aanbieding
Prijs p.p
€ 49 € 44,95 35 min.
Duohuidbehandeling Bronze Special Blush Aanbieding
Prijs p.p
€ 79 € 69 50 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan huidverbeterende dermalogica huidbehandelingen.

Kan jouw gezichtshuid wel wat ontspanning of een massage gebruiken? Bij Blush Clinic bieden wij heerlijke Maria Galland gezichtsbehandelingen!

Op een effectieve manier uw rimpels aanpakken? Met de Hyamatrix anti-rimpel behandelingen op basis van hyaluronzuur is dit mogelijk!