Duurzame huidverbetering begint bij een goede diagnose van de huid en een daarop aangepast behandelplan. De revolutionaire technologie van de Observ520 zorgt hierbij voor een nieuwe dimensie. Deze apparatuur kan op een unieke manier problemen in de dieper gelegen huidlagen vaststellen. Bij Blush Clinic werken we sinds kort ook met deze prachtige technologie. Zo kunnen we gericht te werk gaan en de huidproblemen bij de basis aanpakken.

Veel huidproblemen en/of –aandoeningen worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Deze problemen ontstaan echter al veel eerder in de diepere huidlagen. Door deze vroegtijdig vast te stellen kan worden voorkomen dat deze zich ook daadwerkelijk manifesteren. Nu kunnen ze bij de bron worden aangepakt.

afbeelding Digitale Huidanalyse

Werking

Door gebruik te maken van gepatenteerde technologie gebaseerd op fluorescentie en gepolariseerd licht, kunnen huidproblemen die niet met blote oog zijn waar te nemen in kaart worden gebracht.

Verschillende problemen die kunnen worden vastgesteld zijn bijvoorbeeld:

  • UV-schade
  • Het patroon en de formatie van rimpels en fijne lijntjes
  • Slechte doorbloeding
  • Een afnemend collageen-gehalte
  • Vasculaire condities
  • Rosacea.

De verschillende camera-opties bieden de mogelijkheid om de huid grondig te analyseren. Op basis hiervan kan er een persoonlijk behandelplan worden samengesteld, gericht op het aanpakken van de geconstateerde huidproblemen.

afbeelding Digitale Huidanalyse
Door de huid te bekijken met verschillende standen kunnen we de huid grondig analyseren

Behandeling

Voorafgaand aan een behandeling ten behoeve van huidverbetering wordt er een digitale huidanalyse gemaakt met de Observ520. Door deze vervolgens samen met u door te nemen kunnen we in overleg een plan samenstellen. Uiteraard zijn uw wensen en doelen hierbij de belangrijkste pijlers!

Wanneer uw traject voor huidverbetering vervolgens van start gaan zullen we met de Observ520 uw progressie ook blijven volgen. Zo kunnen we de resultaten telkens in beeld te brengen. Ook kan er zo steeds worden ingespeeld op de wisselende behoeften van uw huid en kunnen we het behandelplan aanpassen waar nodig.

Voeding en suppletie advies

Behandelingen kunnen pas effectief zijn als de de nutriënten in de basisvoeding goed zijn. Soms kan het ondergelegen bindweefsel verzadigd worden met afvalstoffen. Dit voorkomt verbetering van de huid of en veroorzaakt cellulite. Door middel van een detox kunnen wij het bindweefsel ontlasten van afvalstoffen. In andere gevallen is één enkel voedingsmiddel niet voldoende werkzame hoeveelheid leveren om een effect te bereiken.

Voor het behandelen van veel voorkomende huidaandoeningen hebben we extra nutriënten nodig die met elkaar samenwerken en een synergie hebben met behandelingen en/of producten om een bepaald doel te bereiken. Tijdens de Huidanalyse sessie kijken we dan ook samen naar je voedingspatroon en geven we advies over welke suppleties je het beste kan nemen ter verbetering van je huidconditie.

Voordelen digitale huidanalyse

Door een digitale huidanalyse te maken kunnen huidproblemen en/of - aandoeningen dus vroegtijdig en tot in detail worden geconstateerd. Op basis hiervan kan de huid op een nóg effectievere manier worden verbeterd, omdat er precies kan worden vastgesteld waar de huid op dat moment behoefte aan heeft. In samenspraak met u wordt er een een persoonlijk en op maat gemaakt plan opgesteld. Zo kan er duurzame huidverbetering worden bewerkstelligd met fantastische resultaten op zowel korte, als lange termijn.

Een digitale huidanalyse met de Observ is te boeken via ons online boekingsysteem.

Prijzen digitale huidanalyse

Behandeling Prijs Duur
Gratis digitale huidanalyse + consult Aanbieding € 14,95 gratis 30 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor het "Body Plan" Consult!

Komt u voor de eerste keer? Of misschien vindt u het lastig om een behandeling te kiezen? Tijdens het Body Plan Consult gaan we samen kijken welke behandeling(en) of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid, leefstijl en leeftijd.

Elk lichaam is anders. En er bestaan vele producten, supplementen, diëten en behandelingen die eventuele problemen of on­gemakkelijk­heden kunnen oplossen. Lastig dus, om er achter te komen welke methode voor u geschikt is.
Laat onze specialisten u helpen!

Tijdens het Body Plan Consult gaan we uitgebreid kijken naar uw gezondheid, patronen, levensstijl en doelstellingen. Op basis hiervan gaan wij samen een traject inrichten om deze doelstellingen te realiseren. We kijken verder dan alleen behandelingen om bijvoorbeeld cellulite of huidverslapping aan te pakken, maar u krijgt ook direct advies op het gebied van voeding, dieet en sport.

Nu tijdelijk: gratis vrijblijvend consult!

Duur: 60 minuten | Kosten: Gratis

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan digitale huidanalyse.

Met de huidverbeterende behandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.