Duurzame huidverbetering begint bij een goede diagnose van de huid en een daarop aangepast behandelplan. De revolutionaire technologie van de Observ520 zorgt hierbij voor een nieuwe dimensie. Deze apparatuur kan op een unieke manier problemen in de dieper gelegen huidlagen vaststellen. Bij Blush Skin Clinic werken we sinds kort ook met deze prachtige technologie. Zo kunnen we gericht te werk gaan en de huidproblemen bij de basis aanpakken.

Veel huidproblemen en/of –aandoeningen worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Deze problemen ontstaan echter al veel eerder in de diepere huidlagen. Door deze vroegtijdig vast te stellen kan worden voorkomen dat deze zich ook daadwerkelijk manifesteren. Nu kunnen ze bij de bron worden aangepakt.

afbeelding Digitale Huidanalyse

Werking

Door gebruik te maken van gepatenteerde technologie gebaseerd op fluorescentie en gepolariseerd licht, kunnen huidproblemen die niet met blote oog zijn waar te nemen in kaart worden gebracht.

Verschillende problemen die kunnen worden vastgesteld zijn bijvoorbeeld:

  • UV-schade
  • Het patroon en de formatie van rimpels en fijne lijntjes
  • Slechte doorbloeding
  • Een afnemend collageen-gehalte
  • Vasculaire condities
  • Rosacea.

De verschillende camera-opties bieden de mogelijkheid om de huid grondig te analyseren. Op basis hiervan kan er een persoonlijk behandelplan worden samengesteld, gericht op het aanpakken van de geconstateerde huidproblemen.

afbeelding Digitale Huidanalyse
Door de huid te bekijken met verschillende standen kunnen we de huid grondig analyseren

Behandelingen

Voorafgaand aan een behandeling ten behoeve van huidverbetering wordt er een digitale huidanalyse gemaakt met de Observ520. Door deze vervolgens samen met u door te nemen kunnen we in overleg een plan samenstellen. Uiteraard zijn uw wensen en doelen hierbij de belangrijkste pijlers!

Wanneer uw traject voor huidverbetering vervolgens van start gaan zullen we met de Observ520 uw progressie ook blijven volgen. Zo kunnen we de resultaten telkens in beeld te brengen. Ook kan er zo steeds worden ingespeeld op de wisselende behoeften van uw huid en kunnen we het behandelplan aanpassen waar nodig.

Voordelen digitale huidanalyse

Door een digitale huidanalyse te maken kunnen huidproblemen en/of - aandoeningen dus vroegtijdig en tot in detail worden geconstateerd. Op basis hiervan kan de huid op een nóg effectievere manier worden verbeterd, omdat er precies kan worden vastgesteld waar de huid op dat moment behoefte aan heeft. In samenspraak met u wordt er een een persoonlijk en op maat gemaakt plan opgesteld. Zo kan er duurzame huidverbetering worden bewerkstelligd met fantastische resultaten op zowel korte, als lange termijn.

Een digitale huidanalyse met de Observ is zowel apart, als in combinatie met een behandelingen te boeken. Kies bij het maken van een afspraak voor "Huidanalyse" onder "Huidbehandelingen".

Prijzen digitale huidanalyse

Behandeling Prijs Duur
Losse huidanalyse € 14,95 20 min.
Meerprijs bij een behandeling € 9,95 20 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is. Denk aan bijvoorbeeld een bindweefselmassage, een ELT Huidverbetering behandeling, een microdermabrasie behandeling, een Maria Galland gezichtsbehandeling of een Dermalogica Huidbehandeling.

Ook als duo behandeling mogelijk!

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan digitale huidanalyse.

Met de huidverbetering behandelingen van Blush Skin Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Zeg rimpels en fijne lijntjes gedag met een LPG Endermologie behandeling! De gezichtshuid van binnenuit stimuleren op natuurlijke manier en zonder bijwerkingen.