afbeelding Dermalogica Pro Power Peel

Professionele peelings geschikt voor:

 • Huidveroudering
 • Onzuiverheden / Acne
 • Pigmentatie
 • Dehydratatie
 • Egaliseren / frisser huidbeeld

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en huidtextuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Waarbij een chemische peeling echter wel rekening mee moet worden gehouden, is het feit dat voor optimaal resultaat de peeling weliswaar sterk genoeg moet zijn om de celvernieuwing te stimuleren, maar daarentegen ook weer niet te sterk dat het een hevige ontstekingsreactie gaat uitlokken.

Dermalogica introduceert de Pro Power Peel

Op het gebied van chemische peelings hebben we altijd een uniek perspectief gehad. Omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en –vernieuwing en daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden. Dit In tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren en hevige ontstekingsreacties uitlokken tot het punt waar de huid kans loopt blijvende schade op te lopen.

Daarbij willen wij als huidexperts de flexibiliteit hebben om de behandeling volledig gepersonaliseerd te maken voor onze cliënten. Hieruit is, ontwikkeld door de huidexperts van het International Dermal Institute en Dermalogica, de nieuwe volledig te personaliseren pro power peel collectie voortgekomen.

Naast het feit dat het onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe is, bestaat de pro power peel collectie uit een complete serie van producten die de gelegenheid bieden om steeds weer een andere peeling behandeling samen te stellen en de klant steeds weer een andere ervaring aan te bieden.

De serie bestaat uit de volgende producten:

Onzuiverheden & Roodheid: PowerClear Peel

2% Salicylzuur gecombineerd met 10% Amandel- en 15% Appelzuur samen met een gepatenteerd Terpineol-Thymol complex.

Voordelen: Helpt ontstekingen te voorkomen, verwijdert overtallig talg en werkt bacterie dodend.

Omdat Salicylzuur in olie oplosbaar is, kan het zowel desmosomen verbreken als in de talgklier kruipen. Dit maakt het een zeer interessante behandeling voor de vette of acnegevoelige huid, maar ook milde Rosacea. De mix van Salicylzuur met Amandel- en Appelzuur combineert de voordelen van AHAs en BHAs. Omdat Amandelzuur een molecair groter AHA is penetreert deze de huid een stuk langzamer waardoor ideaal voor een gevoelige huid, ontstoken acne of hyperpigmentatie. 


Verheldert en egaliseert: UltraBright Peel

Vermindert de eerst tekenen van veroudering en egaliseert de huidskleur. 30% Melkzuur gecombineerd met Phytic Acid, Mucor Extract, Druivensap Extract en Mandarijnschil verheldert en hydrateert.

Voordelen: Verheldert de doffe huid, Vermindert fijne lijntjes en Hydrateert de droge huid 

Melkzuur is een van de meest effectieve. doch minst irriterende AHAs. Daarbij is het een humectant dat een effectieve hydratatie aan de huid biedt en bekend staat om het verbeteren van de barrierefunctie. Het is moleculair iets groter dan glycolzuur dus penetreert het de huid langzamer waardoor er minder kans is op irritatie. Dat maakt Melkzuur een ideale keuze voor een gevoelige huid. Daarbij is de Melkzuur in deze formule combineert met Mucal extract dat rijk is aan proteolytische enzymen die bijdragen aan het afschilferen van de cellen en stimuleren van de celvernieuwing zonder daarbij irritatie te veroorzaken.


Vermindert pigmentschade en fijne lijntjes en rimpels

30% Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract en Phytic Acid.

Voordelen: Vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtextuur en behandelt hyperpigmentatie 

Dankzij de kleinere moleculaire grootte is Glycolzuur in staat de huid snel en gemakkelijk te penetreren. Houd hierbij wel de huid in de gaten voor erytheem of irritatie tijdens de behandeling. Glycolzuur gecombineerd met Opuntia flower extract optimaliseert de celdeling en zorgt voor een heldere en stralende huid.

Waar moet ik rekening mee houden?

Vooraf een pro power peel behandeling is het belangrijk dat eerst de huidgezondheid bepaald is aan de hand van een grondige consultatie en face mapping. Iedereen die de behandeling ondergaat dient de consultation card te ondertekenen.

Indien geavanceerde peelingbehandelingen nog nieuw zijn voor jou, of je deze niet regelmatig hebt ontvangen dan zou enkele dagen voorafgaande de peeling eerst de Rapid Reveal Peel voor thuis jou geadviseerd kunnen worden zodat de huid kan acclimatiseren.
De Rapid Reveal Peel is ontwikkeld om synergetisch samen te werken met de Pro Power Peel collectie en is ideaal voor het opbouwen van de tolerantie van de huid voorafgaand aan een eerste professionele peeling.
(Ook is het een uitstekende optie voor iemand die op regelmatige basis een professionele peeling ondergaan en hun resultaten thuis verder willen onderhouden!)

Wat te verwachten na een Pro Power Peel behandeling?

De huid kan er na de behandeling wat rood en geflusht uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, trekkerig en strakgespannen gevoel, peelen en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn. De derde dag kan het peelen van de huid voorkomen rond de neus en mond, gevolgd door de wangen, voorhoofd, kaaklijn en hals.

Voor een optimaal herstel is er een speciaal post power peel procedure kit. Ondersteun het herstel van de huid met de nazorg door het regime aan te passen met hydraterende en kalmerende producten die gebruikt kunnen worden totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid of droogte meer ervaart. Er wordt geadviseerd de Pro Power Peel post- procedure kit gedurende de eerste 2-3 dagen na de peeling thuis te gaan gebruiken en overloop de volgende betreffende nazorginstructies. (Deze instructies krijg je als een handout na afloop van de behandeling)

Nazorg en voorbereidende producten voor thuis

Nazorg kit voor thuisgebruik: Post Power Peel procedure kit €29,95
Voorbereidende peeling thuis gebruik: Rapid reveal peel €89,-

Niet geschikt voor

De pro power peel behandeling kan niet worden toegepast bij iemand die:

 • Een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie of chemische peeling in de voorafgaande twee weken
 • Botox of andere injecties heeft ontvangen in de voorafgaande week
 • Retin-A heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur
 • RoAccutane (isotretinoïne) heeft gebruikt in de afgelopen 6 maanden
 • Is gewaxt in de voorafgaande 72 uur
 • Een besmettelijke huidziekte of infectie heeft zoals een koortsblaasjes
 • Zwanger is of borstvoeding geeft

Prijzen dermalogica pro power peel

Behandeling Prijs Duur
Pro Power Peel "Keep it Simple" treatment
Deze behandeling dient de eerste keer geboekt te worden. Tijdens dit behandeling wordt de huid in optimale huid conditie gebracht en beoordeeld of de huid geschikt is voor de Pro Power Peel.
€ 49 45 min.
Pro Power Peel 30 (excl hals en décolleté)
Dubbele reiniging, pro power peel en dermal layering (Dagverzorging)
€ 65,- 30 min.
Pro Power Peel 60 min. (incl hals en décolleté)
Dubbele reiniging, pro power peel, ion active serum, masker, Beauty Angel ELT 15 min, dermal layering (Dagverzorging)
€ 109,- 60 min.
Pro Power Peel 30 kuur Small Aanbieding
3 Pro power peel 30 behandelingen met een interval van 14 dagen.
€ 195,- € 175 3 x 30 min.
Pro Power Peel 30 kuur Large Aanbieding
6 Pro power peel 60 behandelingen met een interval om de 14 dagen
€ 390,- € 330,- 6 x 30 min.
Pro Power Peel 60 kuur Small Aanbieding
3 Pro power peel 60 behandelingen met een interval van om de 14 dagen.
€ 327,- € 295,- 3 x 60 min.
Pro Power Peel 60 kuur Large Aanbieding
6 Pro power peel 60 behandelingen met een interval van om de 14 dagen
€ 654,- € 580,- 6 x 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is. Denk aan bijvoorbeeld een bindweefselmassage, een ELT Huidverbetering behandeling, een microdermabrasie behandeling, een Maria Galland gezichtsbehandeling of een Dermalogica Huidbehandeling.

Ook als duo behandeling mogelijk!

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan dermalogica pro power peel.

Met de huidverbetering behandelingen van Blush Skin Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Huidverbetering dankzij de MicroSkinPolish Microdermabrasie behandeling. Pak nu problemen zoals grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken of rimpels aan!