Nieuw in Groningen! HydraFacial, de verbeterde versie van de microdermabrasie. Voor een stralende en gladdere huid, op pijnloze wijze.

Als de huid eenmaal in een gezonde toestand verkeerd kunnen wij beginnen om huidtransformatie te realiseren. In dit geval zullen wij kiezen voor Mesoestetic.

Met de Dermalogica huidbehandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke behandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Kan jouw gezichtshuid wel wat ontspanning of een massage gebruiken? Bij Blush Clinic bieden wij heerlijke Maria Galland gezichtsbehandelingen!

Bij ELT behandeling wordt dmv infrarood licht de huidverjonging en de aanmaak van collageen en elastine op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd.

Dermaplaning is een behandeling waarbij effectief en pijnloos alle dode huidcellen en donsharen van het gezicht worden verwijderd. Voor een stralende huid!

Huidverbetering dankzij de MicroSkinPolish Microdermabrasie behandeling. Pak nu problemen zoals grove poriƫn, acne littekens, pigmentvlekken of rimpels aan!

Blush Clinic past microneedling toe voor een indrukwekkende verbetering van de huid. Een effectieve en veilige behandeling.

Onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe! De pro power peel collectie bestaat uit een complete serie van producten, voor de perfecte peeling.

Bindweefselmassage is een massagetechniek waarbij de onderste laag van de huid wordt geprikkeld. Rimpel- en litteken vermindering door een betere doorbloeding.