Heeft u last van couperose, gerstekorrels, steelwratjes of andere kleine huidaandoeningen en wilt u hier graag wat aan doen. Dan is thermocoagulatie een geschikte behandeling voor u!

De behandeling

Thermocoagulatie (of coagulatie) is een behandeling waarbij de behandelaar een fijn naaldje in het te behandelen gebied steekt. Hierbij wordt de huidaandoening door warmte en elektrische stroom verhit, vernietigd en afgevoerd via de lymfe.

De methode is geheel veilig en werkt zeer effectief voor kleine oppervlakten.

De handeling wordt vaak als niet pijnlijk ervan en er is geen chirurgische ingreep voor nodig. De kans op littekenvorming is dan ook zeer gering.

afbeelding Vaatjes verwijderen

De zones

De te behandelen gebieden worden in samenspraak met uw behandelaar afgestemd.

Mogelijke gebieden om te behandelen zijn o.a.:

  • Couperose
  • Bezemrijs – zichtbare adertjes onder huid
  • Spinnaevi / spider naevus – ook wel spinnenkop genoemd
  • Bloedblaasje
  • Ouderdomswratten
  • Gerstekorrels
  • Fibromen, steelwratten

Aantal behandelingen

Het aantal thermocoagulatie behandelingen wordt afgestemd met de behandelaar en hangt af van onder andere uw fysieke gesteldheid en het te behandelen gebied. Het resultaat is echter in de meeste gevallen meteen zichtbaar.

Nazorg bij thermocoagulatie

Direct na de behandeling kan de huid wat rood- en gevoelig aanvoelen. Na een aantal dagen ontstaan er korstjes op de huid. Deze verdwijnen vanzelf na ongeveer 10 dagen, waarna er een egale huid zichtbaar wordt. Voor een mooie wondgenezing is het belangrijk dat u niet aan de korstjes krabt en het wondje schoon en droog houdt.

Doordat de huid kwetsbaarder is na de behandeling, adviseren wij de huid goed te beschermen met een SPF 30 of hoger.

Afspraak maken

Graag nodigen wij u uit voor een kosteloos consult. Ten tijde van dit consult worden al uw wensen besproken en vragen beantwoord. U kunt een afspraak maken via frontoffice@blushskinclinic.nlof bel tijdens openingstijden met 050 - 205 3007.

afbeelding Vaatjes verwijderen
Overzicht van huidaandoeningen waarbij coagulatie succesvol wordt toegepast.

Prijzen vaatjes verwijderen

Behandeling Prijs Duur
Thermocoagulatie behandeling
Incl. consult
€ 30 30 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor het "Body Plan" Consult!

Komt u voor de eerste keer? Of misschien vindt u het lastig om een behandeling te kiezen? Tijdens het Body Plan Consult gaan we samen kijken welke behandeling(en) of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid, leefstijl en leeftijd.

Elk lichaam is anders. En er bestaan vele producten, supplementen, diëten en behandelingen die eventuele problemen of on­gemakkelijk­heden kunnen oplossen. Lastig dus, om er achter te komen welke methode voor u geschikt is.
Laat onze specialisten u helpen!

Tijdens het Body Plan Consult gaan we uitgebreid kijken naar uw gezondheid, patronen, levensstijl en doelstellingen. Op basis hiervan gaan wij samen een traject inrichten om deze doelstellingen te realiseren. We kijken verder dan alleen behandelingen om bijvoorbeeld cellulite of huidverslapping aan te pakken, maar u krijgt ook direct advies op het gebied van voeding, dieet en sport.

Nu tijdelijk: gratis vrijblijvend consult!

Duur: 60 minuten | Kosten: Gratis

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan vaatjes verwijderen.

Met de acne huidbehandelingen van Blush pakt u dankzij de professionele Acnelan behandelmethode en -producten uw acne littekens en oneffenheden grondig aan.

Kom naar Blush Clinic Groningen voor diverse effectieve (en ontspannende) anti-cellulite behandelingen! O.a. cupping, Endermologie en (bindweefsel)massages