Met het verstrijken van de tijd laat het natuurlijke huidverouderingsproces zijn sporen achter in het gelaat. Een rijpere huid maakt minder collageen en elastine aan, waardoor de huid verslapt. Fijne lijntjes en rimpels zullen zo steeds meer zichtbaar worden.  Hoewel dit natuurlijk heel normaal is, kan het zo zijn dat u zich aan sommige rimpels behoorlijk stoort.

Bij Blush Clinic in Eelde-Paterswolde hebben we verschillende behandeltechnieken om dit aan te pakken. Eén daarvan is het behandelen van de huid met laser. Benieuwd? Kom snel bij ons langs voor een consult of behandeling door de huidtherapeut.

Rimpels en een verslapte huid aanpakken

Om de conditie van de huid te verbeteren en  rimpels en een verslapte huid aan te pakken hebben de huidtherapeuten van Blush Skin Clinic verschillende behandelopties. Tijdens een consult zal de huidtherapeut samen met u de huidconditie beoordelen en uw wensen bespreken. Zo kan er een passend behandelplan op maat worden gemaakt. Het doel van de huidverbeteringsbehandelingen is om rimpels te verwijderen/verminderen en de teint en huidstructuur te verbeteren.

afbeelding Rimpels en een slappe huid

De resultaten van behandeling tegen rimpels of een verslapte huid verschillen per persoon. Tijdens een (gratis) consult gesprek wordt dit met u besproken. Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website.

Let op: U maakt via de website altijd een consult afspraak met de huidtherapeute. De eventuele vervolgafspraken worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Mogelijke behandelingen

Bij Blush Clinic hebben we verschillende behandeltechnieken om rimpels of een slappe huid aan te pakken.

De meest geavanceerde en meest complete techniek voor huidverjonging en het verwijderen van rimpels is een behandeling met de eMatrix lasermethode. Door met gefractioneerde radiogolven hele kleine gaatjes in de bovenste huidlaag te maken, wordt het herstelproces van de huid in werking gezet. De huid zal zichzelf zo vernieuwen waardoor er op een natuurlijke manier spectaculaire huidverbetering onstaat. Rimpels en fijne lijntjes zullen zichtbaar vervagen. Daarnaast zorgt de eMatrix methode voor een verbetering van de huidtextuur en zorgt het voor een vermindering van pigmentatie.

De ELOS lasermethode stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor zal de huid zich verstrakken, waardoor rimpels en fijne lijntjes zichtbaar zullen verminderen. Niet alleen zal de huid weer strakker worden met de ELOS techniek, pigmentatie en eventueel couperose worden ook direct aangepakt. Het resultaat is een stralende huid met een mooie gezonde teint. Indien gewenst kan de ELOS laser ook gebruikt worden voor het verstrakken van de huid op andere gebieden van het lichaam.

Naast het verwijderen van rimpels en het verbeteren van de huid met laser, kan de huid therapeut ook een medische peeling aanraden. Door bijvoorbeeld stress, roken, weinig slaap of een slechte lifestyle kan de huid vermoeid ogen. Een medische peeling zorgt direct voor een frisse, gezonde en stralende huid. Er zijn verschillende peelings mogelijk op basis van verschillende ingrediënten en zuren. Denk bijvoorbeeld aan TCA, AHA (zoals glycolzuur) en BHA (zoals salicylzuur). De huidtherapeute zal dan ook samen met u bekijken welke het meest geschikt is. Door de reactie met de huid, zal de huid zichzelf vernieuwen, verminderen rimpels en fijne lijntjes en verbeterd de huidstructuur. De huid ziet er gladder en meer egaal uit.

Een behandeling bij de huidtherapeute
Speciaal opgeleid en kwaliteitgeregistreerd

De huidtherapeuten werkzaam bij Blush Skin Clinic zijn aangesloten bij Cosmetique Totale. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies en de juiste behandeling.

Dankzij deze samenwerking kan onze huidtherapeut ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen van de huidtherapeut bij Blush Skin Clinic door de zorgverzekeraars vergoed. Vraag bij uw volgende afspraak om meer informatie hierover.

De huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic te Eelde-Groningen zijn HBO geschoold en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan rimpels en een slappe huid.

Met de acne huidbehandelingen bij Blush Skin Clinic, zoals een peeling of laserbehandeling, bent u snel van uw huidprobleem of acne littekens af.

Op een effectieve manier uw rimpels aanpakken? Met de Hyamatrix anti-rimpel behandelingen op basis van hyaluronzuur is dit mogelijk!

De in Hollywood razend populaire eMatrix laserbehandeling voor huidverbetering is nu ook te ondergaan bij Blush Skin Clinic in Eelde-Paterswolde!