Last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Laat uw huid behandelen door één van de specialisten van Blush Skin Clinic met een pigment behandeling. Veilig en effectief!

Er zijn verschillende behandelingen voor dit probleem, zoals een laserbehandeling, een behandeling met IPL of radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings. Na een eerste consult met de huidtherapeute wordt bekeken welke behandeling voor u het beste resultaat geeft. Bij Blush Skin Clinic wordt u behandeld door goed opgeleide huidtherapeuten die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Een aantal behandelingen worden door de zorgverzekeraars veelal vergoed via de aanvullende verzekering. Vraag hiernaar tijdens uw eerste consult!

Maak nu een afspraak bij Blush Skin Clinic op een van de gratis consultdagen voor een huidanalyse en persoonlijk advies!

afbeelding Pigmentvlekken verwijderen
Resultaat van een pigment behandeling na 2 behandelingen. Resultaat kan per persoon verschillen.

Behandelmethoden

Pigmentvlekken verwijderen kan op verschillende manieren. Ieder huidtype is vraagt om de meest passende behandelmethode. Hieronder vind u een overzicht van de meest toegepaste behandelingen. Voor meer informatie over deze behandelingen kunt u ook eens kijken op de website van Cosmetique Totale.

Laserbehandeling met ELOS

De Elos laserbehandeling is een veilige, niet-invasieve behandeling. De techniek combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een licht/laser. Met elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid. Pigmentvlekken, zonbeschadigingen en ook couperose zullen verminderen. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Na een behandeling zal de huid er veel gladder, gezonder en jonger uit zien.

Chemische peeling

Wij zijn ook gespecialiseerd in het toepassen van chemische peelings. De chemische peeling wordt vaak ingezet om actieve acne te behandelen, maar helpt ook bij het vervagen van oppervlakkige rimpeltjes, littekens en onregelmatigheden zoals pigmentvlekken.

eMatrix of Fractora behandeling

De eMatrix en Fractora behandelingen zijn populair omdat deze methodes alleen gebruik maken van radiofrequente energie (RF). Hierdoor is het mogelijk om alles huidtypes en huidskleuren te behandelen. Hiermee kunnen dus ook pigmentvlekken op een donkere huid worden behandeld!

Na de behandeling is de huid lichtrood en zij kan ook iets gezwollen zijn. Na een paar uur is dit weg. Er kunnen kleine korstjes op de pigmentplekjes ontstaan. Dit is goed, maar zorg dat u niet aan de korstjes krabt om littekenvorming te voorkomen! Geef altijd aan welke medicatie u gebruikt en/of kort geleden gebruikt heeft. Bescherm uw huid altijd goed tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigmentreacties en blaarvorming te voorkomen. Volg de adviezen en richtlijnen goed op zodat u zichzelf verzekerd van het beste resultaat

Om het resultaat te behouden en nieuwe pigmentvlekken te voorkomen adviseren wij u uw huid na de behandeling goed te beschermen. Hiervoor zijn verschillende producten beschikbaar bij Blush Skin Clinic.

Vergoeding zorgverzekering

Dankzij de samenwerking met Cosmetique Totale kunnen wij bij Blush Skin Clinic werken met hoog opgeleide en ervaren huidtherapeuten. Hierdoor is het in veel gevallen ook mogelijk om de acne behandelingen vergoed te krijgen via de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en polis. Doorgaans maakt u het meeste kans wanneer u aanvullend verzekerd bent.

De huidtherapeut kan de vergoeding voor u bekijken en kan na het consultgesprek de verwijzing voor uw zorgverzekeraar in orde maken. Een verwijzing van een arts of dermatoloog is meestal niet nodig. Mocht dit wel zo zijn, dan helpen we u hier uiteraard ook mee.

Resultaat

De resultaten van een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen zijn per persoon verschillend en afhankelijk van de gekozen behandelwijze en het aantal behandelingen. Kleine gebieden met pigmentvlekken zijn soms al na een enkele verdwenen. Voor grotere gebieden zijn vaak meerdere behandelingen (kuur) nodig. Na 1-5 behandelingen mag u een huidverbetering van 50-75% verwachten.

Een garantie op een bepaald resultaat kunnen we dan ook nooit geven. Om deze reden is het van belang om samen met u de verschillende behandelmethodes door te nemen. Dit doen we tijdens een (gratis) consult gesprek, welke plaats vind voorafgaand aan de eerste behandeling.

Een consult voor een behandeling om ouderdomsvlekken en pigmentvlekken te verwijderen kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website.

Let op: U maakt via de website altijd een consult afspraak met de huidtherapeute. De eventuele vervolgafspraken worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Prijzen pigmentvlekken verwijderen

Behandeling Prijs Duur
Consult Aanbieding € 25 Gratis 30 min.
Afspraak maken

Een behandeling bij de huidtherapeute
Speciaal opgeleid en kwaliteitgeregistreerd

De huidtherapeuten werkzaam bij Blush Skin Clinic zijn aangesloten bij Cosmetique Totale. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies en de juiste behandeling.

Dankzij deze samenwerking kan onze huidtherapeut ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen van de huidtherapeut bij Blush Skin Clinic door de zorgverzekeraars vergoed. Vraag bij uw volgende afspraak om meer informatie hierover.

De huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic te Eelde-Groningen zijn HBO geschoold en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan pigmentvlekken verwijderen.

Met de huidverbetering behandelingen van Blush Skin Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Met de acne huidbehandelingen bij Blush Skin Clinic, zoals een peeling of laserbehandeling, bent u snel van uw huidprobleem of acne littekens af.

Laat couperose verwijderen via medische (elos) laser door onze huidtherapeute. Effectieve verwijdering & verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes.