Bij Blush weten we als geen ander wat het inhoudt om jouw droomhuid te realiseren. Je moet dit zien als naar de sportschool gaan: met één keer trainen ben je er niet. Het vraagt tijd en aandacht om jezelf goed te verzorgen en onderhoud om je droomhuid te behouden.

Daarom bieden we jou bij Blush een traject op maat. Hierbij kom jij gedurende 6 maanden bij ons om jouw droomhuid te realiseren. Samen met jou gaan we kijken wat jouw wensen zijn én hoe we deze kunnen realiseren. Hierbij krijg je advies over producten voor thuisgebruik, behandelingen en over voeding.

afbeelding Perfect Skin: Traject op maat
Elk Perfect Skin traject begint met een grondige huidanalyse om evt. huidproblemen en uw huidconditie in kaart te brengen.

Persoonlijk consult

Voordat je begint aan jouw traject op maat, kom je bij ons langs voor een consult. Tijdens dit consult bekijken we alle opties die mogelijk zijn voor jouw huid. Dit doen we onder andere met een digitale huidanalyse om zo beter in kaart te brengen wat er met de huid gaande is.

De kosten van het gehele traject - zowel van de behandelingen als van de geadviseerde producten voor thuisgebruik - mogen voldaan worden in 6 maandelijkse betalingen. Zo hoeft u nooit in één keer veel geld uit te geven, maar kunt u toch uw droomhuid realiseren.

Een Perfect Skin: Traject op maat begin altijd met een consult, hieronder te boeken via onze online agenda.

Prijzen perfect skin: traject op maat

Behandeling Prijs Duur
Consult Perfect Skin Nieuw
Incl. digitale huidanalyse en behandelplan opstellen
€ 29,95 30 min.
Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan perfect skin: traject op maat.

Met de huidverbeterende behandelingen van Blush Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Breng huidaandoeningen in beeld met een Digitale Huidanalyse bij Blush Clinic Eelde-Groningen waarbij ook diepere huidlagen in beeld worden gebracht.