Heeft u al eens van de eMatrixbehandeling gehoord? Razend populair in Amerika nu ook in Nederland mogelijk. Deze revolutionaire apparatuur zorgt voor huidverjonging en –verstrakking en daarmee een stralend mooie huid. Benieuwd? Kom langs voor een consult of behandeling door de huidtherapeut bij Blush Clinic in Eelde-Paterswolde.

Wat is eMatrix laser

De eMatrix apparatuur maakt door middel van gefractioneerde radiogolven hele kleine gaatjes in de bovenste huidlaag. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid op gang gebracht, waardoor huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Zo treedt huidverjonging en huidverstrakking op op een veilige manier, zonder blijvende schade aan de huid toe te brengen.

afbeelding eMatrix laser behandeling

Wat is het effect van een eMatrix behandeling?

Alle aspecten van huidveroudering worden aangepakt met een eMatrix behandeling. Denk bijvoorbeeld aan pigmentatie, rimpels of fijne lijntjes en het verlies van stevigheid. Daarnaast verbetert het algehele huidbeeld. Behalve voor huidverjonging, kan de eMatrix ook worden ingezet voor huidverbetering bij littekens na acne.

afbeelding eMatrix laser behandeling
Resultaten van een eMatrix behandeling voor acne littekens (kan per persoon verschillen)

Voor de mooiste resultaten worden vaak 1 tot 3 behandelingen aanbevolen, met daartussen 4 tot 8 weken rust. Uiteraard zal het aantal behandelingen en het eindresultaat afhangen van de conditie van de huid. Tijdens een eerste consult wordt dit samen met u bekeken en besproken.

Afspraak maken

Zoals hiervoor genoemd zijn de resultaten van een eMatrix behandeling van factoren afhankelijk en verschillen deze resultaten per persoon. Een garantie op een bepaald resultaat kunnen we dan ook nooit geven. Om deze reden is het van belang om samen met u de verschillende behandelmethodes door te nemen. Dit doen we tijdens een (gratis) consultgesprek voorafgaand aan de eerste behandeling. Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website.

Let op: U maakt via de website altijd een consult afspraak met de huidtherapeute. De eventuele vervolgafspraken worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Prijzen ematrix laser behandeling

Behandeling Prijs Duur
Consult € 25 Gratis 30 min.
eMatrix behandeling (vanafprijs) € 125 60 min.
Afspraak maken

Een behandeling bij de huidtherapeute
Speciaal opgeleid en kwaliteitgeregistreerd

De huidtherapeuten werkzaam bij Blush Skin Clinic zijn aangesloten bij Cosmetique Totale. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies en de juiste behandeling.

Dankzij deze samenwerking kan onze huidtherapeut ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen van de huidtherapeut bij Blush Skin Clinic door de zorgverzekeraars vergoed. Vraag bij uw volgende afspraak om meer informatie hierover.

De huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic te Eelde-Groningen zijn HBO geschoold en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan ematrix laser behandeling.

Met de huidverbetering behandelingen van Blush Skin Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Bij ELT behandeling wordt dmv infrarood licht de huidverjonging en de aanmaak van collageen en elastine op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd.

Verwijder of verminder rimpels met laser bij Blush Skin Clinic Eelde-Paterswolde (nabij Groningen). Pak nu je slappe huid aan!