Geen zin meer in scheren, harsen of epileren van ongewenste haargroei? Definitief ontharen was nog nooit zo efficiënt en veilig. Kom voor een laserontharen behandeling door de huidtherapeut naar Blush Skin Clinic in Eelde-Paterswolde.

Met het laserontharen zijn irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en jeuk verleden tijd. Dankzij deze nieuwe ELOS methode en de nieuwste Elos Diode laser worden haarzakjes vernietigd, waardoor nieuwe haargroei niet meer mogelijk is.

afbeelding Definitief ontharen
De Diode Laser van ELOS behoort tot de nieuwste generatie Diode lasers.

Ontharen van blonde en grijze haren

Met het laser ontharen via het Elos ontharingssysteem is het mogelijk zowel donkere als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Elk huidtype is daarnaast te ontharen, van een blanke tot een donkere huidskleur.

Resultaat

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en kunnen verschillen per persoon. Onze huidtherapeute kijkt graag met u naar wat er voor u mogelijk is.

Vergoeding door de verzekering

In beginsel wordt het definitief ontharen in het gezicht door de meeste verzekeraars deels of volledig vergoed. Vergoedingen voor behandelingen in het gezicht verschillen per zorgverzekeraar en pakket. In uw polis staat tot welk bedrag u een laser of elektrisch ontharingsbehandeling vergoed krijgt.

Verzekeraars eisen doorgaans dat de behandelingen door HBO opgeleide huidtherapeuten worden uitgevoerd. Bij Blush Skin Clinic zijn onze huidtherapeuten HBO opgeleid en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Indien uw zorgverzekeraar hier om vraagt kunnen wij ook een verwijzing geven. Een verwijsbrief van uw arts is niet nodig.

Ontharingsbehandelingen anders dan in het gezicht worden meestal niet vergoed. Om dit zeker te weten kunt u altijd contact opnemen met uw eigen verzekeraar.

Consult

U maakt bij Blush Skin Clinic altijd met de huistherapeute eerst een vrijblijvende afspraak voor een gratis intakegesprek. Tijdens deze afspraak wordt bekeken of- en hoe u het beste behandeld kunt worden. Ook hoort u dan hoeveel ontharings-behandelingen u nodig zult hebben. Met een "proefflits" kunt u ervaren hoe ontharing met de Elos aanvoelt.

Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website. Zie voor meer informatie ook de prijzentabel elders op deze pagina.

De Elos methode (IPL)

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan.

Kijk voor meer informatie over deze behandeling op de website van Cosmetique Totale.

Elos Diode Laserontharen

De Elos Diode laser behoort tot de nieuwe generatie Diode lasers. De Elos Diode laser maakt gebruik van 2 energiebronnen en is daarom veiliger en effectiever dan traditionele lasers.

Het unieke van de Elos is de toevoeging van radiofrequentie. Hierdoor worden haren effectiever verhit waardoor er minder kans is op complicaties.

Daarnaast is de Elos Diode laser in het bezit van het strenge FDA keurmerk. De Elos Diode laser is een wetenschappelijk bewezen techniek en is de meest veilige methode tot dusver bekend.

Kijk voor meer informatie over de veiligheid, resultaten en effectiviteit op de website van Cosmetique Totale.

Prijzen definitief ontharen

Behandeling Prijs Duur
Armen volledig € 250 120 min.
Benen volledig € 450 120 min.
Bikinilijn € 85 30 min.
Billen € 180 60 min.
Bovenarmen € 160 60 min.
Bovenbenen € 250 80 min.
Bovenlip € 45 15 min.
Borst € 200 80 min.
Buik € 150 60 min.
Gezicht geheel € 150 45 min.
Hals € 80 30 min.
Kin € 60 15 min.
Kin & Bovenlip € 90 20 min.
Kaaklijn € 80 30 min.
Knieen € 60 30 min.
Oksels € 85 45 min.
Onderarmen € 125 60 min.
Onderbenen € 200 80 min.
Rug, schouders, nek, deel bovenarmen € 375 120 min.
Schaamstreek man € 100 45 min.
Schaamstreek man volledig € 150 60 min.
Schaamstreek vrouw volledig € 150 60 min.
Schouders € 200 80 min.
Streepje buik € 60 45 min.
Stringlijn € 120 45 min.
V-lijn borstbeen € 110 45 min.
Wangen € 70 30 min.
Wenkbrauwen € 31 15 min.
Afspraak maken

Een behandeling bij de huidtherapeute
Speciaal opgeleid en kwaliteitgeregistreerd

De huidtherapeuten werkzaam bij Blush Skin Clinic zijn aangesloten bij Cosmetique Totale. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies en de juiste behandeling.

Dankzij deze samenwerking kan onze huidtherapeut ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen van de huidtherapeut bij Blush Skin Clinic door de zorgverzekeraars vergoed. Vraag bij uw volgende afspraak om meer informatie hierover.

De huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic te Eelde-Groningen zijn HBO geschoold en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan definitief ontharen.

Met de huidverbetering behandelingen van Blush Skin Clinic krijgt u een professionele en persoonlijke huidbehandeling, afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Last van pigmentvlekken? Laat ze verwijderen door onze huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic Eelde-Paterswolde (Groningen) Veelal vergoed door de zorgverzekering!

Geef uw wenkbrauwen en wimpers de juiste behandeling door ze te epileren of te verven met bijv. henna, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.