Last van couperose? Laat uw verminder couperose of laat het verwijderen met een Elos- of laserbehandeling. Vriendelijk voor de huid, maar grondig tegen imperfecties in het aangezicht.

Couperose is een milde variant van rosacea: een vaak voorkomende chronische huidaandoening. Met name mensen met een lichte huid hebben hier last van. De aandoening kenmerkt zich door een fijne vaattekening op het gezicht of de hals. Ook wel ‘teleangiëctastieën’ genoemd. Gelukkig is het goed te behandelen.

Couperose verminderen en verwijderen met laser

Een huid met couperose is vaak wat gevoeliger. Om dit te behandelen wordt er daarom gebruik gemaakt van een speciale Elos-laserbehandeling. Een veilige manier om couperose aan te pakken.

afbeelding Couperose verwijderen
Het resultaat na de eerste behandeling (kan per persoon verschillen)

Voordat er begonnen wordt met de behandeling, zal de huidtherapeut een aantal proefpulsen uitvoeren om te kijken hoe de huid hier op reageert. Daarna wordt de huid heel systematisch behandeld door middel van het geven van pulsen. Deze pulsen bestaan uit een combinatie van zacht licht en radiofrequente energie. Deze energie wordt opgenomen door hemoglobine (de rode kleur in het bloed) en wordt plaatselijk omgezet in warmte. Door deze warmte wordt het bloedvaatje vernietigd, waardoor het huidbeeld dus steeds egaler zal worden.

De behandelfrequentie en het resultaat zal per persoon verschillen, afhankelijk van het huidbeeld. Gemiddeld zijn er echter 1-5 behandelingen nodig voor een stralende huid zonder couperose!

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een gratis consult, voorafgaand aan de eerste couperose behandeling. In dit persoonlijke gesprek met de huidtherapeut ontvangt u alle informatie over deze behandeling en de mogelijkheden. Zij zal het probleemgebied zorgvuldig beoordelen. Daarnaast krijgt u advies over welke behandelmethode in uw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze u vertellen of de couperose behandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed en of u hier een verwijzing voor nodig heeft van uw huisarts of dermatoloog. Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website. Zie voor meer informatie ook de prijzentabel hieronder.

Let op: U maakt via de website altijd een consult afspraak met de huidtherapeute. De eventuele vervolgafspraken voor de behandelingen worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Prijzen couperose verwijderen

Behandeling Prijs Duur
Consult € 25 Gratis 30 min.
Couperose, Vaatjes, pigment € 35 20 min.
Neus € 45 20 min.
Wangen € 75 25 min.
Neus en wangen € 85 35 min.
Kin € 45 20 min.
Voorhoofd € 70 45 min.
Totale gezichtsbehandeling € 150 60 min.
Hals € 100 50 min.
Decollet√© € 150 60 min.
Decollet√© en Hals € 200 60 min.
Gelaat en Hals € 200 60 min.
Afspraak maken

Een behandeling bij de huidtherapeute
Speciaal opgeleid en kwaliteitgeregistreerd

De huidtherapeuten werkzaam bij Blush Skin Clinic zijn aangesloten bij Cosmetique Totale. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies en de juiste behandeling.

Dankzij deze samenwerking kan onze huidtherapeut ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen van de huidtherapeut bij Blush Skin Clinic door de zorgverzekeraars vergoed. Vraag bij uw volgende afspraak om meer informatie hierover.

De huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic te Eelde-Groningen zijn HBO geschoold en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan couperose verwijderen.

Met de acne huidbehandelingen bij Blush Skin Clinic, zoals een peeling of laserbehandeling, bent u snel van uw huidprobleem of acne littekens af.

Last van pigmentvlekken? Laat ze verwijderen door onze huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic Eelde-Paterswolde (Groningen) Veelal vergoed door de zorgverzekering!