Cosmetische ingrepen bij Blush Clinic

Blush Clinic biedt in samenwerking met JC Esthetiek diverse cosmetische en medische behandelingen aan. Zo kunt u een behandeling met injectables (Botox of fillers) of HIFU huidverbetering ondergaan in de vertrouwde omgeving van onze salon.

Over JC Esthetiek

JC Esthetiek biedt niet-chirurgische cosmetische behandelingen aan op verschillende locaties in Emmen en omstreken. Haar cosmetisch specialisten nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en af te stemmen op onze mogelijkheden. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste producten om u een frissere, jongere uitstraling te geven en de tekenen van veroudering tegen te gaan. Een comfortabele behandeling staat voorop. Na de behandeling zijn de specialisten van JC Esthetiek 24 uur per dag bereikbaar voor nazorg.

Behandelingen

Op dit moment bieden wij de volgende behandelingen aan:

logo JC Esthetiek

De cosmetisch artsen

De cosmetisch artsen van JC Esthetiek zijn allemaal gecertificeerd om niet-chirurgische cosmetische behandelingen uit te voeren.

afbeelding Botox, Fillers & HIFU

Drs. Mark Contini Basisarts / cosmetisch arts

Ik ben Mark Contini en ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ik mijn studie geneeskunde heb gevolgd. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan op een kaakchirurgische afdeling (MKA-chirurgie). Kort ook nog in de psychiatrie gewerkt omdat ik mogelijk psychiater wilde worden. Echter, het uitvoeren van verrichtingen met de handen zoals op de MKA-chirurgie waren toch leuker en ik besloot om met de handen bezig te gaan.

afbeelding Botox, Fillers & HIFU

Dr. Jurjen Schortinghuis MKA-chirurg / cosmetisch arts

Na de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen (1999) werd mijn enthousiasme gewekt door een project bij de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie). Na het volgen van de studie Tandheelkunde (2003) en het succesvol afronden van een promotie (2004), ben ik in opleiding gegaan tot MKA chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen (2008). Ik streef naar behandelingen die een natuurlijk resultaat laten zien, waarbij uw wensen centraal staan.

afbeelding Botox, Fillers & HIFU

Drs. Marijke Hollander Basisarts / cosmetisch arts

Mijn naam is Marijke Hollander en in 2015 studeerde ik af als arts. Vervolgens heb ik met veel plezier mijn trainingen gevolgd voor het toepassen van injectables bij de Nederlandse Vereniging voor Dentofaciale Esthetiek. Sinds 2016 heb ik mij aangesloten bij JC Esthetiek, omdat de visie erg goed bij mij past. Het is namelijk mijn doel om een natuurlijk resultaat te creëren met de behandeling waarbij, nog belangrijker, u tevreden bent over het resultaat.

Cosmetische behandelingen

Afbeelding botox

Botox

Ons gezicht is constant in beweging. De hele dag door gebruiken wij mimiek om ons uit te drukken. Hierdoor ontstaan onder andere dynamische rimpels, zoals bijvoorbeeld de frons, lijntjes op het voorhoofd en de zogenaamde marionetlijnen rondom de mond. Botox, ofwel Botuline Toxine, zorgt er op een veilige manier voor dat de spiercontracties worden geblokkeerd waarmee deze rimpels zullen vervagen.

Verschillende toepassingen

Botox werkt niet alleen tegen rimpels. Het kan ook worden gebruikt om omlaag hangende mondhoeken te liften of om kleine putjes in de kin te verminderen. Daarnaast werkt het zeer effectief om overmatige transpiratie (zweten) tegen te gaan, bijvoorbeeld bij de oksels, handpalmen of voetzolen. Botox blokkeert namelijk niet alleen de spiercontracties, maar ook de zenuwuiteinden waardoor de zweetklieren geen zweet meer kunnen produceren. Ook knarsetanden kan worden tegengegaan door het gebruik van Botox.

Resultaat

Het effect van een behandeling met Botox zal ongeveer tussen de 3 en 6 maanden zichtbaar blijven. Voor langdurig resultaat is het daarom van belang om de behandeling regelmatig (om de 3-4 maanden) te herhalen.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan of kijk op de website van JC Esthetiek voor meer informatie.

Consultafspraak maken

Meer informatie
Afbeelding fillers

Fillers

Met het verstrijken van de tijd, verliest de huid aan volume. Dit kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk en kan u ouder laten ogen dan u uzelf voelt. Door fillers op een strategsiche manier aan te brengen, kan het volume worden teruggebracht in de huid. De gezichtscontour zal zo verbeteren en de huid wordt strakker. Door gebruik te maken van verschillende soorten fillers wordt een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat verkregen.

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, die net onder de huid worden geplaatst. De meest bekende toepassingen zijn de neus-lippen plooi, het accentueren van de jukbeenderen, lachrimpels verminderen en het vergroten van de lippen. Afhankelijk van uw wensen zal de cosmetisch arts u adviseren welk soort filler en welke behandelmethode het beste bij u past.

De cosmetisch artsen van JC Esthetiek maken gebruik van afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Hierdoor kan op een geheel veilige manier een mooi resultaat worden bereikt.

Resultaat

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en hoe snel uw metabolisme werkt. Over het algemeen hebben de fillers een werkingsduur van 6 tot 12 maanden. Het is dan ook belangrijk om de behandeling regelmatig te blijven herhalen met een touch-up.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan of kijk op de website van JC Esthetiek voor meer informatie.

Consultafspraak maken

Meer informatie
Afbeelding hifu behandeling

HIFU ultrasound behandeling

HIFI zorgt voor een stevige, gezonde huid, zonder dat hier injecties of een scalpel aan te pas hoeven te komen. Met de HIFU ultrasound behandelingen bij Blush is dit mogelijk! De specialistische behandeling wordt uitgevoerd door onze cosmetische artsen. Door het stimuleren van de afbraak én aanmaak van collageen, heeft deze behandeling spraakmakende resultaten.

Wat is HIFU?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. In feite is het dus een extra geconcentreerde ultrageluid behandeling. Door gebruik te maken van geluidsgolven wordt er energie gebundeld onder de huid. Dit zorgt voor bepaalde hittepunten, de zogenoemde coblatiepunten. Op de plekken waar de coblatiepunten zich vormen wordt het collageen in de huid afgebroken én binnen 3 maanden weer opnieuw opgebouwd. Hierdoor ontstaat er de ruimte voor de huid om zichzelf van binnenuit te vernieuwen. Door de warmte krimpt het collageen dat getroffen is direct een beetje. Dit is dan ook als eerste resultaat na de behandeling te zien.

Het nieuwe collageen komt na de behandeling verbeterd en in meervoud terug. Hierdoor krijgt u een stevigere, frissere huid. De huid zal opnieuw strakker zijn en rimpels worden verzacht of verdwijnen zelfs volledig!

HIFU kan ook worden ingezet voor het verstevigen van de huid na zwangerschap of na veel gewichtsverlies. Daarnaast kunnen gebieden met overtollig vet, bijvoorbeeld op de benen of armen, ook met HIFU worden behandeld.

Consult en behandeling

Voorafgaand aan de HIFU behandeling bij Blush, heeft u eerst een consult met één van de cosmetisch artsen van JC Esthetiek. Samen met u zullen zij vervolgens een behandelplan opstellen.

Vraag nu een geheel vrijblijvend consult aan of kijk op de website van JC Esthetiek voor meer informatie.

Consultafspraak maken

Meer informatie

Prijzen cosmetische ingrepen

Behandeling Prijs Duur
Consult met arts
Consult over cosmetische ingrepen
Gratis
Botox - 1 zone € 150
Botox - 2 zones € 300
Botox - 3 zones € 400
Botox kleine zone
Gummy smile, rokerslijntjes, bunny lines, kuiltjes in kin
€ 75
Botox tegen migraine
Nek/voorhoofd/frons, vanaf prijs
€ 125
Botox tegen overmatig transpireren € 600
Botox tegen tandenknarsen € 375
Filler - 1 ML
Oorlelverjonging, neuslippenplooi, lippen en conour, newustip, wangvolume, kaaklijn en gezichtscontour, marionetlijnen, rokerslijnen
€ 350
Filler - 2 ML
Oorlelverjonging, neuslippenplooi, lippen en conour, newustip, wangvolume, kaaklijn en gezichtscontour, marionetlijnen, rokerslijnen
€ 699
Filler Radiesse - 1,5 ML
Wenkbrauwen, slapen, wangen, neus, mondhoeken, rokerslijntjes neuslippenplooi, lachrimpels, kin, kaaklijn, handen, gezichtsverjonging
€ 450
Filler Radiesse - 3 ML
Wenkbrauwen, slapen, wangen, neus, mondhoeken, rokerslijntjes neuslippenplooi, lachrimpels, kin, kaaklijn, handen, gezichtsverjonging
€ 800
Consult + Behandeling HIFU
vanaf prijs
€ 350
Consult + Botox behandeling € 175
Consult + Filler behandeling € 450

Consult aanvragen

Vraag een gratis en vrijblijvend consult aan voor een van de cosmetische behandelingen.

Meer informatie

De cosmetisch artsen zullen voor consultafspraken op vaste dagen aanwezig zijn bij Blush Clinic. Op deze manier kunt u - zonder ver te hoeven reizen - uw wensen bespreken met een van de cosmetisch artsen van JC Esthetiek. Zij kunnen u alles uitleggen over de behandeling, de nazorg en te behalen resultaten. Samen met u kunnen ze ook een persoonlijk behandelplan opstellen.

Volgend op een (vrijblijvend) consult kan er eventueel direct een behandeling plaats vinden. Uiteraard is het ook geen probleem wanneer u alle informatie eerst even wilt laten bezinken en later een afspraak maakt.

De cosmetische behandelingen met onder andere injectables worden doorgaans bij Blush Clinic zelf uitgevoerd.

Na een behandeling met botox, fillers of de hifu behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

WhatsApp