Last van acne? Kom langs voor een professionele acne behandeling bij Blush Skin Clinic Eelde-Groningen! Onze huidtherapeutes staan voor u klaar om samen met u uw klachten door te nemen en een passend en efficiënte behandeling uit te voeren. We helpen u graag af van uw acne.

Bijna iedereen heeft wel eens een lichte vorm van acne gehad en daarom zal ook iedereen zich kunnen voorstellen dat het voor veel mensen vervelend is om mee rond te lopen. Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Men kan er last van hebben op het gezicht, maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit, maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Een hele heftige vorm van acne kan zelfs zorgen voor diepe littekens. 

afbeelding Acne behandelingen
De huidtherapeut reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten

Acne behandelen

Om acne zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vindt er bij Blush Skin Clinic eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats. Hierbij kijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Vervolgens wordt er voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld en bespreken we de meest geschikte behandeling. De acne behandelingen van onze huidtherapeutes zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: de verdikte huid en de verstoppingen.

Acne littekens
Naast acne op de huid zijn ook acne littekens erg vervelend. Deze kunnen worden aangepakt met een speciale eMatrix-behandeling.

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende behandelingen van de huidtherapeute. Voor meer informatie over deze behandelingen kunt u ook eens kijken op de website van Cosmetique Totale.

Diepte reiniging

De huid wordt gereinigd met hoogwaardige reinigingsproducten en de huidtherapeut verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Er worden adviezen gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

afbeelding Acne behandelingen
Resultaat van een peeling na 1 behandeling. Resultaat kan per persoon verschillen.

Chemische peeling

Een chemische peeling, zoals de Mask Treatment Peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Deze peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en huidverstopping geen kans krijgt. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen.

eMatrix laser behandeling

Acne littekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne worden aangepakt met een medische laser, namelijk de eMatrix. De laser maakt kleine impacten in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. Acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook zullen de rode vlekken en pigmentplekjes vervagen.

Kijk voor meer informatie over de eMatrix behandeling elders op onze website.

Vergoedingen acne behandelingen zorgverzekeraar

Dankzij de samenwerking met Cosmetique Totale kunnen wij bij Blush Skin Clinic niet alleen werken met de best opgeleide huidtherapeuten, maar is het in de meeste gevallen ook mogelijk om de acne behandelingen vergoed te krijgen. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Doorgaans maakt u het meeste kans wanneer u aanvullend verzekerd bent.

Wij kijken uiteraard graag met u of dit voor u ook mogelijk is. De huidtherapeut kan na het consultgesprek de verwijzing voor uw zorgverzekeraar in orde maken. Een verwijzing van een arts of dermatoloog is in de meeste gevallen niet nodig.

Afspraak maken

De resultaten van een acne behandeling zijn veel factoren afhankelijk en verschillen dan ook per persoon. Een garantie op een bepaald resultaat kunnen we dan ook nooit geven. Om deze reden is het van belang om samen met u de verschillende behandelmethodes door te nemen. Dit doen we tijdens een (gratis) consult gesprek, welke plaats vind voorafgaand aan de eerste behandeling. Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website. Zie voor meer informatie de prijzentabel hieronder.

Let op: U maakt via de website altijd een consult afspraak met de huidtherapeute. De eventuele vervolgafspraken worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Prijzen acne behandelingen

Behandeling Prijs Duur
Consult Aanbieding € 25 Gratis 30 min.
Diepte reiniging € 35 30 min.
Diepte reiniging + Mask Treatment Peeling € 55 45 min.
eMatrix behandeling (vanafprijs) € 125 60 min.
Afspraak maken

Een behandeling bij de huidtherapeute
Speciaal opgeleid en kwaliteitgeregistreerd

De huidtherapeuten werkzaam bij Blush Skin Clinic zijn aangesloten bij Cosmetique Totale. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies en de juiste behandeling.

Dankzij deze samenwerking kan onze huidtherapeut ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen van de huidtherapeut bij Blush Skin Clinic door de zorgverzekeraars vergoed. Vraag bij uw volgende afspraak om meer informatie hierover.

De huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic te Eelde-Groningen zijn HBO geschoold en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale Logo cosmetique totale

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan acne behandelingen.

Laat couperose verwijderen via medische (elos) laser door onze huidtherapeute. Effectieve verwijdering & verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes.

Last van pigmentvlekken? Laat ze verwijderen door onze huidtherapeuten bij Blush Skin Clinic Eelde-Paterswolde (Groningen) Veelal vergoed door de zorgverzekering!

Zowel littekens als striae aanpakken, verminderen of zelfs verwijderen met laser. Benieuwd? Kom langs voor een gratis consult bij Blush Skin Clinic Groningen