Last van acne? Kom langs voor een professionele acne behandeling bij Blush Clinic Eelde-Groningen! Onze specialisten staan voor u klaar om samen met u uw klachten door te nemen en een passend en efficiënte behandeling uit te voeren. We helpen u graag af van uw acne.

Bijna iedereen heeft wel eens een lichte vorm van acne gehad en daarom zal ook iedereen zich kunnen voorstellen dat het voor veel mensen vervelend is om mee rond te lopen. Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Men kan er last van hebben op het gezicht, maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit, maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Een hele heftige vorm van acne kan zelfs zorgen voor diepe littekens. 

Vergoeding verzekering

Wist u dat onze acne behandelingen door de meeste aanvullende zorgverzekeringen worden vergoed? Soms tot wel €700,- per jaar! U heeft geen verwijsbrief nodig!

Acne behandelen

Om acne zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vindt er bij Blush Clinic eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats. Hierbij kijkt de huidspecialiste van welk type acne er sprake is. Vervolgens wordt er voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld en bespreken we de meest geschikte behandeling. De acne behandelingen van onze huidspecialist zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: de verdikte huid en de verstoppingen.

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen van onze gediplomeerde huidspecialistes. We maken onderscheid tussen twee behandelingen: de diepte reiniging en een chemische peeling.

 Met een aantal behandelingen in de salon en een goed advies voor thuis helpen wij u uw huid te verbeteren.

Diepte reiniging

De huid wordt gereinigd met hoogwaardige reinigingsproducten en de huidspecialiste verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Er worden adviezen gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Chemische peeling

Een chemische peeling met Salicylzuur (BHA) zorgt ervoor dat acne bacteriën - de propionibacterium acnes - zich niet verder gaan verspreiden en dat er minder snel ontstekingen of onzuiverheden zullen ontstaan. Daarnaast heeft Salicylzuur een remmende werking op de
talgklieren. Salicylzuur irriteert de huid niet snel, daarom is dit ook geschikt voor de gevoelige huid. Wel dient u na een chemische peeling dagelijks een product met zonnefilter te gebruiken. De huid kan na een peeling namelijk iets gevoeliger zijn voor zonlicht.

Vergoedingen acne behandelingen zorgverzekeraar

In de meeste gevallen kunnen de acne behandelingen (deels) worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Doorgaans maakt u het meeste kans wanneer u aanvullend verzekerd bent. Bekijk uw verzekeringspolis of neem contact op met uw verzekering om te zien of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Afspraak maken

De resultaten van een acne behandeling zijn veel factoren afhankelijk en verschillen dan ook per persoon. Een garantie op een bepaald resultaat kunnen we dan ook nooit geven. Om deze reden is het van belang om samen met u de verschillende behandelmethodes door te nemen. Dit doen we tijdens een (gratis) consult gesprek, welke plaats vind voorafgaand aan de eerste behandeling. Dit consult kunt u zelf inplannen via het afspraakformulier op deze website. Zie voor meer informatie de prijzentabel hieronder.

Let op: U maakt via de website altijd een consultafspraak. De eventuele vervolgafspraken worden tijdens deze eerste afspraak gemaakt.

Prijzen acne behandelingen

Behandeling Prijs Duur
Eerste consult Gratis
Acné behandeling € 55 45 min.
Acné behandeling incl. Chemische peeling € 79 60 min.
Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan acne behandelingen.

Bindweefselmassage is een massagetechniek waarbij de onderste laag van de huid wordt geprikkeld. Rimpel- en litteken vermindering door een betere doorbloeding.

Breng huidaandoeningen in beeld met een Digitale Huidanalyse bij Blush Clinic Eelde-Groningen waarbij ook diepere huidlagen in beeld worden gebracht.