De meeste vrouwen willen na hun zwangerschap weer terug naar eigen gewicht. Toch blijkt uit onderzoek dat meer dan de helft van de vrouwen problemen ervaart om dit te bereiken. Helaas zijn vrouwen vaak teleurgesteld en raken zij onzeker over hun lichaam na de zwangerschap, met name over de gebieden buik, billen en benen.

LPG Endermologie kan uitkomst bieden voor vrouwen die dromen van een strakke(re) en gezonde huid.  De speciaal ontwikkelde LPG Endermologie techniek is toegespitst op de behandeling van lokale problemen van vet, cellulitis, hangende en slappe huid met als doel om de huidconditie te verbeteren en terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

afbeelding LPG Endermologie na zwangerschap

Waarom LPG

Door de combinatie van vacuüm en een gedoseerde rol- en klep-rolmassage techniek worden verschillende biologische processen in het lichaam geactiveerd. Er wordt ingewerkt op zowel de adipocyten (vetcellen) als de fibroblasten (jeugdigheidscellen) in de huid, waardoor een soort diepgaande bindweefselmassage wordt gegeven op de huid.

De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rolt deze langzaam heen en weer. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold”, om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Het overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor het een effect heeft van lymfedrainage. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Kleine vetophogingen zullen verdwijnen en de huid wordt langzaam weer gladgestreken. De intensieve stimulatie van de vetcellen zorgt ervoor dat deze worden afgebroken. Daarnaast zorgt de continue stimulatie van fibroblasten ervoor dat collageen aanmaak en de elastine productie op gang komt, met alsresultaateenstevigere en gladderehuid.

Meer informatie over de LPG Endermologie behandeling

afbeelding LPG Endermologie na zwangerschap

Behandelgebieden

De behandelgebieden na de zwangerschap kunnen zijn:

  • Buik
  • Billen
  • Bovenbenen

Behandelingsduur

Voor een optimaal resultaat raden wij aan de LPG Endermologie behandeling af te stemmen met een van onze specialisten. Zij maken in samenspraak met u een behandelplan afgestemd op uw situatie en wensen, zodat het optimale resultaat bereikt kan worden.

Prijzen lpg endermologie na zwangerschap

Behandeling Prijs Duur
Consult met 15 min. proefbehandeling Aanbieding € 25 € 0 60 min.
Endermologie losse behandeling € 65 40 min.
Endermologie kuur 5 behandelingen Aanbieding € 325 € 275 200 min.
Endermologie kuur 10 behandelingen Aanbieding € 650 € 550 400 min.
Endermologie behandelpak € 29,95
Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan lpg endermologie na zwangerschap.

Op effectieve, pijnloze wijze cellulite en vetophopingen aanpakken of uw lichaamshuid verstevigen met Lipo-bindweefselmassage van LPG Endermologie bij Blush