Blush Skin Clinic is sinds 2012 een vertrouwd beauty totaalconcept in Eelde-Paterswolde (nabij Groningen). Begonnen als eenmanszaak, inmiddels uitgegroeid tot een ervaren team van huid- en schoonheidsspecialisten.

Het enthousiaste en professionele team van Blush Skin Clinic is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsbehandelingen en zal haar uiterste best doen om u volledig in de watten te leggen en u te helpen bij het vinden en behouden van uw natuurlijke schoonheid.

afbeelding Team

Maak hieronder kennis met het team van Blush Skin Clinic.

afbeelding Team

Edwina Martin (zwangerschapsverlof 12 november t/m 14 januari)

Expertise: Meer dan 10 jaar ervaring als huidexpert. Gespecialiseerd in het opstellen van behandel plannen met Dermalogica in samenwerking met de huidtherapeute en de cosmetische arts. 

Eigenaresse Edwina Martin is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gediplomeerd Dermalogica Huidexpert. Met Edwina's kennis, ervaring en inzicht bent u verzekerd van optimaal resultaat. Edwina zorgt er dan ook voor dat ze alles af weet van de behandelingen die worden uitgevoerd bij Blush Skin Clinic.

Toen Edwina begon met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste wilde zij maar één ding: haar eigen salon. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij een andere huidkliniek, heeft zij in 2012 de deuren van Blush mogen openen! Lees meer over het ontstaan van Blush Skin Clinic.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen schoonheidssalon: Blush Skin Clinic. Toen ik begon met de opleiding schoonheidsspecialiste wilde ik natuurlijk maar één ding: mijn eigen salon. Eenmaal klaar met de opleiding besefte ik echter wel dat ik nog geen ervaring had. Dus ben ik eerst aan de slag gegaan bij een huidkliniek, waar ik ontzettend veel heb geleerd. De behoefte om voor mezelf te beginnen groeide hier echter ook steeds meer.

Deze stap was echter niet zo makkelijk gezet, best spannend om zo voor jezelf te beginnen! Gelukkig bood mijn man hulp, die een eigen auto- en racesupport bedrijf heeft in een pand in Eelde-Paterswolde. Waarom niet bij hem in het pand een ruimte voor mijn salon inrichten? Het idee van een schoonheidssalon op een industrieterrein was niet direct iets waar ik op zou komen. Maar hoe meer ik erover ging nadenken,. hoe meer het idee me begon aan te spreken. Goed bereikbaar, ruime behandel- en wachtruimtes en een rustige omgeving met discrete entree. Een aantal jaar verder is Blush hier uitgegroeid tot Blush Skin Clinic en kan ik samen met mijn team een totaalconcept op het gebied van beauty aanbieden. Fantastisch om hier nog dagelijks mijn droom te mogen realiseren!

Skin paspoort Edwina

Huidtype: Gecombineerd
Huidconditie: Af en toe heb ik onzuiverheden rondom mijn kin. Op zo’n moment ga ik met salicylzuur aan de slag. Salicylzuur doodt namelijk de bacteriën en zorgt ervoor dat de ontstekingen snel weer verdwijnen. Twee keer per dag gebruik ik hyaluronzuur om mijn huid een vocht boost te geven. Zonder SPF50 op mijn gelaat en decolleté stap ik de deur niet uit.
Favoriete producten: Skin Smoothing Cream, Hydrating Booster, Dynamic Skin Recovery SPF 50


afbeelding Team

Estelle Boekweg

Manager & huid- en beauty Expert

Expertise: Gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in de perfecte huid creëren. Gespecialiseerd in het opstellen van endermologie cryolipolyse protocollen.  

Estelle maakt sinds 2016 onderdeel uit van team Blush als Skin Expert. Gespecialiseerd in de verschillende huid en lichaam's technieken aangeboden door Blush. Net als alle dames werkzaam bij Blush volgt geregeld trainingen in het binnen en buitenland. Lees hieronder hoe Estelle’s passie voor het vak is ontstaan en hoe zij haar huid in conditie houdt.

De passie voor het schoonheidsvak is bij mij al vroeg begonnen. Als klein meisje was ik al veel bezig met het verzorgen van mijn uiterlijk en vind ik het super leuk om anderen te voorzien van beauty en huid adviezen. Ik geef graag advies over huidverzorging en verbetering! Ook volg ik de laatste trends binnen de schoonheidsbranche, zoals de henna brow treatment!

Net als Edwina heb ik ook de opleiding bij Dermalogica afgerond en ben ik officieel huidspecialiste. Nu nog de laatste loodjes van mijn opleiding, want ook ik zit ik in de eindfase van mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste! - Beauty is mijn passie!

Skin paspoort Estelle

Skin paspoort: Huidtype: gecombineerd (vet/vochtarm)
Huidconditie: Ik heb last van een onzuivere huid en dagelijks ga ik hiermee de strijdt aan met de Clearing Skin Wash en Daily Microfoliant van Dermalogica. Soms kan mijn huid ook trekkerig aanvoelen en geïrriteerde plekjes tonen. Om dit aan te pakken gebruik ik thuis dan de Hydrating Booster. Tijdens een behandeling in de salon worden in dit geval vooral kalmerende ingrediënten zoals haver en bisabolol gebruikt.
Favoriete producten: Skin Smoothing Cream, Skin Hydrating Booster en Charcoal Masque.


afbeelding Team

Wendy Bron

Expertise: Meer dan 15 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste bij Douglas en al meer dan 20 jaar ervaring in het schoonheidsvak. Wendy heeft de interne opleiding van Dermalogica afgerond, waardoor zij jou alles kan vertellen over hoe de huid in perfecte conditie te krijgen. Zij heeft ervaring met vrijwel alle behandelingen die wij aanbieden en is daarnaast inmiddels een echte "lashlift-expert". 

Wendy is in december 2017 bij Team Blush gekomen als Skin Expert en specialist in Microblading. We zijn ontzettend blij haar kennis en ervaring te kunnen delen. Lees hieronder wat schoonheid en de passie voor het vak voor Wendy betekenen.

Mijn passie voor het schoonheidsvak is na 20 jaar nog elke dag aanwezig. Schoonheid betekent voor mij dat je niet alleen van buiten, maar ook van binnen kunt stralen! Als specialiste draag ik hier graag persoonlijk aan bij. Wanneer een klant tevreden en blij de deur uit gaat, is mijn missie geslaagd

De sfeer bij Blush is voor mij precies de juiste. Door de diversiteit in behandelingen, kan ik al mijn specialisaties inzetten. Graag geef ik advies over huidverbetering met onze prachtige merken, voorzie ik uw nagels van gellak of creëer ik met microblading een prachtig paar wenkbrauwen. Ik heb een aantal favoriete producten, maar vernieuwing en innovativiteit vind ik minstens zo belangrijk. - Plezier in het werk maakt perfectie in het werk!

Skin paspoort Wendy

Huidtype: Gecombineerd/vochtarm
Huidconditie: Een licht gecombineerde huid met daardoor soms wat onzuiverheden. Het vocht tekort in de huid heeft hier zeker invloed op. Door 1 x per week een exfoliant te gebruiken kan ik dit goed reguleren. Ik drink gedurende de dag regelmatig een glas water. Mijn huidleeftijd begint inmiddels iets op te lopen. Een anti-age crème met zonbescherming heeft dus mijn voorkeur. Belangrijk voor mij is een stralende gezonde teint van de huid.
Favoriete producten: Dermalogica Daily Microfoliant, Skinphilosophy Ageless Sun Prevention


afbeelding Team

Mireille van der Zee

Expertise: Heeft de Dermalogica Skin Specialist opleiding met een dik voldoende afgerond en is een gediplomeerde all round Nagelstyliste (acryl, gel en gellak). Haar passie voor schoonheid stopt niet bij de nagels, naast haar afgeronde vak opleiding als nagel styliste duikt zij weer de boeken in om zich te scholen als schoonheidsspecialiste. Inmiddels ook lashlift-expert... deze dame gaat voor perfectie!

Mireille maakt sinds 2017 onderdeel uit van team Blush als Nail Expert. Zij is bij Blush Skin Clinic begonnen als stagiaire voor haar opleiding tot schoonheidsspecialist. Ze houdt van diversiteit en daarom heeft ze verschillende cursussen gevolgd om van elke nieuwe trend op de hoogte te blijven. Ze is erg enthousiast en ze voert haar werk uit als een echte specialist. Lees hieronder hoe Mireille’s passie voor het vak is ontstaan en hoe zij haar huid in conditie houdt.

Klanten verzorgen met de juiste verzorgingsproducten en adviezen en hen zo nét dat beetje extra zelfvertrouwen geven; dat is mijn passie! Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met uiterlijke verzorging en stonden mijn zusjes en vriendinnen bij mij in de rij om hun make-up te laten doen of hun nagels te laten lakken. Als nagelstyliste is mijn specialiteit dan ook het geven van manicure- en pedicure behandelingen.

Het mooie van werkzaam zijn bij Blush Skin Clinic is dat het aanbod van behandelingen zeer divers is. Ik geef dan ook met heel veel plezier verschillende schoonheidsbehandelingen waaronder de Lash Lift of het stijlen van de wenkbrauwen. Als een klant dan tevreden en zelfverzekerd de salon verlaat, is mijn doel behaald.

Skin paspoort Mireille

Huidtype: Gevoelig/droog
Huidconditie: Ondanks dat ik altijd voldoende water binnen krijg, blijft mijn huid trekkerig aanvoelen. Ik zorg dan ook dat ik altijd een goede dag- en nachtcrème aanbreng. Hiervoor gebruik ik de Intensive Moisture Balance van Dermalogica. Daarnaast heb ik door mijn gevoelige huid lichte roodheid in mijn gezicht. Hiervoor gebruik ik de Ultracalming lijn van Dermalogica. Deze lijn kalmeert en verminderd mijn gevoelige huid doordat de huidbarrière wordt hersteld.
Favoriete producten: UltraCalmingCleanser, UltraCalming Serum Concentrate, Intensive Moisture Balance


afbeelding Team

Lidewei van Leeuwen

Expertise: Jou Bikini Proof Maken!

Lidewei maakt net als Mireille sinds 2017 onderdeel uit van team Blush. Zij is ook als stagiaire begonnen en zij heeft een grote passie voor het vak schoonheidsspecialiste. Zij ontwikkelt zich steeds meer en ze heeft een professionele manier van werken. Liedwei is inmiddels expert in het opstellen en uitvoeren van Endermologie trajecten. Wil jij weten welke mogelijkheden er bestaan met dit revolutionair behandeling? Boek bij deze dame een vrijblijvend intake. 

Toen ik tegen vriendinnen en familie zei dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden, Vonden ze dat al bij me passen. Vanaf het begin van mijn opleiding wist ik het gelijk, dit wil ik echt doen. Hier wordt ik gelukkig van! Mensen helpen met uiterlijke verzorging en ontspanning. Ik vind het heel belangrijk dat mensen zelfverzekerd zijn over eigen uiterlijk. Ik vind het mooi om te zien dat als mensen zich goed voelen aan de buitenkant dat ze dat ook uitstralen na een behandeling.

Voor dat ik mijn opleiding begon was ik al heel erg veel bezig met uiterlijke verzorging. Ik vond het leuk om op internet nieuwe dingen te ontdekken. En om producten uit te proberen. Vervolgens vertelde ik dan in mijn omgeving wat ik er van vond, en kreeg ik op een duur dat mensen mij vroegen naar advies voor bepaalde dingen. Ik heb echt een passie voor het vak schoonheidsspecialiste en zal het waarschijnlijk altijd interessant en een uitdaging vinden.

Skin paspoort Lidewei

Huidtype: Gecombineerd
Huidconditie: Vochtarm en gevoelig.
Favoriete producten: Skin Hydrating masque, Skin smoothing cream, Ultracalming serum concentrate