Blush Skin Clinic is sinds 2012 een vertrouwd beauty totaalconcept in Eelde-Paterswolde (nabij Groningen). Begonnen als eenmanszaak, inmiddels uitgegroeid tot een ervaren team van huid- en schoonheidsspecialisten.

Het enthousiaste en professionele team van Blush Skin Clinic is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsbehandelingen en zal haar uiterste best doen om u volledig in de watten te leggen en u te helpen bij het vinden en behouden van uw natuurlijke schoonheid.

afbeelding Team

Maak hieronder kennis met het team van Blush Skin Clinic.

afbeelding Team

Edwina Martin

Expertise: Meer dan 10 jaar ervaring als huidexpert. Gespecialiseerd in het opstellen van behandel plannen met Dermalogica in samenwerking met de huidtherapeute en de cosmetische arts. 

Eigenaresse Edwina Martin is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gediplomeerd Dermalogica Huidexpert. Met Edwina's kennis, ervaring en inzicht bent u verzekerd van optimaal resultaat. Edwina zorgt er dan ook voor dat ze alles af weet van de behandelingen die worden uitgevoerd bij Blush Skin Clinic.

Toen Edwina begon met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste wilde zij maar één ding: haar eigen salon. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij een andere huidkliniek, heeft zij in 2012 de deuren van Blush mogen openen! Lees meer over het ontstaan van Blush Skin Clinic.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen schoonheidssalon: Blush Skin Clinic. Toen ik begon met de opleiding schoonheidsspecialiste wilde ik natuurlijk maar één ding: mijn eigen salon. Eenmaal klaar met de opleiding besefte ik echter wel dat ik nog geen ervaring had. Dus ben ik eerst aan de slag gegaan bij een huidkliniek, waar ik ontzettend veel heb geleerd. De behoefte om voor mezelf te beginnen groeide hier echter ook steeds meer.

Deze stap was echter niet zo makkelijk gezet, best spannend om zo voor jezelf te beginnen! Gelukkig bood mijn man hulp, die een eigen auto- en racesupport bedrijf heeft in een pand in Eelde-Paterswolde. Waarom niet bij hem in het pand een ruimte voor mijn salon inrichten? Het idee van een schoonheidssalon op een industrieterrein was niet direct iets waar ik op zou komen. Maar hoe meer ik erover ging nadenken,. hoe meer het idee me begon aan te spreken. Goed bereikbaar, ruime behandel- en wachtruimtes en een rustige omgeving met discrete entree. Een aantal jaar verder is Blush hier uitgegroeid tot Blush Skin Clinic en kan ik samen met mijn team een totaalconcept op het gebied van beauty aanbieden. Fantastisch om hier nog dagelijks mijn droom te mogen realiseren!

afbeelding Team

Estelle Boekweg

Manager & huid- en beauty Expert

Expertise: Gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in de acne huid. Gediplomeerd Dermalogica en Maria Galland huidexpert. Expertise in alle behandelingen Blush Skin Clinic aanbiedt. Bij deze expert ben je in goede handen!


afbeelding Team

Wendy Bron

Expertise: Meer dan 20 jaar ervaring in het schoonheidsvak. Wendy heeft zowel de interne opleiding van Dermalogica als Maria Galland afgerond, waardoor zij jou alles kan vertellen over hoe de huid in perfecte conditie te krijgen en je laten genieten in ultiem ontspanning. Met meer dan 5 jaar ervaring als microlading specialist heeft Wendy vele dames voorzien van natuurlijk getatoeëerde wenkbrauwen. Een echte beauty 'freak' met expertise in vele vlakken van de beauty industrie!


afbeelding Team

Mireille van der Zee

Expertise: Heeft de Dermalogica Skin Specialist opleiding met een dik voldoende afgerond en is een gediplomeerde all round Nagelstyliste (o.a gellak). Haar passie voor schoonheid stopt niet bij de nagels, naast haar afgeronde vak opleiding als nagel styliste is zij gediplomeerde huidspecialist. 

Mireille maakt sinds 2017 onderdeel uit van team Blush. Ze houdt van diversiteit en daarom heeft ze verschillende cursussen gevolgd om van elke nieuwe trend op de hoogte te blijven. Ze is erg enthousiast en ze voert haar werk uit als een echte specialist.


afbeelding Team

Lidewei van Leeuwen

Expertise: Huidspecialist, lash-lifting, endermologie, wenkbrauw styling en gellak pedicures!

Lidewei maakt sinds 2017 onderdeel uit van team Blush. Zij ontwikkelt zich steeds meer en ze heeft een professionele manier van werken. Liedwei is inmiddels expert in het opstellen en uitvoeren van Endermologie trajecten. Wil jij weten welke mogelijkheden er bestaan met dit revolutionair behandeling? Boek bij deze dame een vrijblijvend intake. 


Junior Specialisten

Bij Blush Skin Clinic stimuleren wij leren! Daarom stellen wij jaarlijks enkele plekken beschikbaar voor leerlingen die beschikken over hun schoonheidsspecialisten diploma, maar meer kennis en praktijkervaring op willen doen. Via Blush volgen zij extra cursussen, zodat zij over dezelfde kennis beschikken als de andere specialisten bij Blush Skin Clinic.

Deze "junior specialisten" moeten echter nog heel wat uren maken. Om hen de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen bieden wij een aantal behandelingen aan tegen een gereduceerd tarief. Hoewel de junior specialist vakbekwaam is kan de werkwijze iets afwijken van wat u van onze andere specialisten gewend bent. Na afloop van de behandeling met een junior specialist ontvang u van ons een feedbackmail. Als u op- of aanmerkingen heeft waarderen wij het wanneer u deze in de feedbackmail aan ons rapporteert.

Een behandeling boeken bij de junior specialist kan uitsluitend op de woensdag. Voor prijzen en beschikbare tijden bekijk de online agenda (telefonisch boeken ook mogelijk).