Blush Clinic is sinds 2012 een vertrouwd huidinstituut in Eelde-Paterswolde en in Groningen. Begonnen als eenmanszaak, inmiddels uitgegroeid tot een ervaren team van huid- en schoonheidsspecialisten.

Het enthousiaste en professionele team van Blush Clinic is gespecialiseerd in gezicht-, lichaam- en schoonheidsbehandelingen en zal haar uiterste best doen om u op weg te helpen naar de beste versie van uzelf. Wij zijn resultaatgericht en innoverend: altijd op zoek naar het beste voor u.

afbeelding Team Blush Clinic

Maak hieronder kennis met het team van Blush Clinic. Lees elders op onze website over het ontstaan van Blush Clinic.

afbeelding Team Blush Clinic

Edwina Martin, Eigenaresse

Gepassioneerde ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring als huidexpert. Edwina is altijd op zoek naar vernieuwing om u te voorzien van de beste behandelingen en producten. Edwina: “Ik ben trots dat Blush is uitgegroeid tot een huidinstituut waar ik samen met mijn team een totaalconcept op het gebied van huid en beauty kan aanbieden. Het is fantastisch om hier dagelijks mijn droom te mogen realiseren”.

Lees meer over het ontstaan van Blush Clinic.


afbeelding Team Blush Clinic

Estelle Boekweg

Als front-office manager zorgt Estelle ervoor dat de communicatie en alle afspraken goed verlopen binnen ons instituut. Eveneens is Estelle er altijd voor al uw vragen. Komt u er via onze site niet uit, dan kunt u altijd Estelle appen, mailen of bellen! Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste bent u bij Estelle in goede handen.

Expertise: Dermalogica huidbehandelingen, cryolipolyse en laserbehandelingen.


afbeelding Team Blush Clinic

Wendy Bron

Wendy heeft reeds bijna 5 jaar ervaring in het zetten van permanente make-up. Met de microblading techniek creëert Wendy de mooiste wenkbrauwen. Wendy kijkt graag samen met u tijdens een kosteloos consult naar de opties voor jouw wenkbrauwen. Deze gediplomeerde schoonheidsspecialiste legt u daarnaast echt in de watten met de behandelingen van Maria Galland.

Expertise: Maria Galland huidbehandelingen, permanente make-up en cryolipolyse.


afbeelding Team Blush Clinic

Mireille van der Zee

Door haar vakkundige en perfectionistische werkhouding kunt u voor huidbehandelingen bij deze gediplomeerde schoonheidsspecialiste uitstekend terecht. Mireille voorziet u graag van persoonlijk advies: ze gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte producten en behandelingen voor uw huid en begeleidt u gedurende dit proces. Mireille is ook onze social media expert en legt daarom graag de resultaten van onze behandelingen vast!

Expertise: Dermalogica huidbehandelingen, manuele bindweefselmassages en manicure.


afbeelding Team Blush Clinic

Lidewei van Leeuwen 

Deze hardwerkende dame ondersteunt u graag op weg naar de mooiste versie van uzelf. Met veel kennis over de LPG Endermologie op zak stelt zij graag met u een behandelplan op. Daarnaast voert deze gediplomeerde schoonheidsspecialiste vele schoonheidsbehandelingen en pedicurebehandelingen uit.

Expertise: LPG Endermologie, waxen en pedicure.


afbeelding Team Blush Clinic

Nienke van der Weide

Deze vakkundige gediplomeerde schoonheidsspecialiste is bekwaam in een hele reeks behandeltrajecten. Nienke is gepassioneerd in alles wat zij doet, of dit nu een manicure, pedicure, LPG Endermologie behandeling of huidbehandeling is.

Expertise: LPG Endermologie, manuele bindweefselmassages, manicure en pedicure.


afbeelding Team Blush Clinic

Naomi Reilman

Deze zorgvuldige gediplomeerde schoonheidsspecialiste staat graag voor u klaar. Bij Noami kunt u terecht voor acné-behandelingen die bij uw verzekeraar kunnen worden vergoed. Daarnaast begeleidt Naomi u ook graag naar de mooiste versie van uzelf. Komt u binnenkort ook bij Naomi op consult voor de LPG Endermologie?

Expertise: Acné-behandelingen, LPG Endermologie en pedicure behandelingen.