Blush Clinic is sinds 2012 een vertrouwd beauty totaalconcept in Eelde-Paterswolde (nabij Groningen). Begonnen als eenmanszaak, inmiddels uitgegroeid tot een ervaren team van huid- en schoonheidsspecialisten.

Het enthousiaste en professionele team van Blush Clinic is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsbehandelingen en zal haar uiterste best doen om u volledig in de watten te leggen en u te helpen bij het vinden en behouden van uw natuurlijke schoonheid.

afbeelding Team

Maak hieronder kennis met het team van Blush Clinic.

afbeelding Team

Edwina Martin

Expertise: Meer dan 10 jaar ervaring als huidexpert. Gespecialiseerd in het opstellen van Dermalogica behandelplannen in samenwerking met de huidspecialisten en de cosmetische arts. 

Eigenaresse Edwina Martin is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gediplomeerd Dermalogica Huidexpert. Met Edwina's kennis, ervaring en inzicht bent u verzekerd van optimaal resultaat. Edwina zorgt er dan ook voor dat ze alles af weet van de behandelingen die worden uitgevoerd bij Blush Clinic.

Toen Edwina begon met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste wilde zij maar één ding: haar eigen salon. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij een andere huidkliniek, heeft zij in 2012 de deuren van Blush mogen openen! Lees meer over het ontstaan van Blush Clinic.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen schoonheidssalon: Blush Clinic. Toen ik begon met de opleiding schoonheidsspecialiste wilde ik natuurlijk maar één ding: mijn eigen salon. Eenmaal klaar met de opleiding besefte ik echter wel dat ik nog geen ervaring had. Dus ben ik eerst aan de slag gegaan bij een huidkliniek, waar ik ontzettend veel heb geleerd. De behoefte om voor mezelf te beginnen groeide hier echter ook steeds meer.

Deze stap was echter niet zo makkelijk gezet, best spannend om zo voor jezelf te beginnen! Gelukkig bood mijn man hulp, die een eigen auto- en racesupport bedrijf heeft in een pand in Eelde-Paterswolde. Waarom niet bij hem in het pand een ruimte voor mijn salon inrichten? Het idee van een schoonheidssalon op een industrieterrein was niet direct iets waar ik op zou komen. Maar hoe meer ik erover ging nadenken,. hoe meer het idee me begon aan te spreken. Goed bereikbaar, ruime behandel- en wachtruimtes en een rustige omgeving met discrete entree. Een aantal jaar verder is Blush hier uitgegroeid tot Blush Clinic en kan ik samen met mijn team een totaalconcept op het gebied van beauty aanbieden. Fantastisch om hier nog dagelijks mijn droom te mogen realiseren!

afbeelding Team

Estelle Boekweg

Manager 


afbeelding Team

Wendy Bron


afbeelding Team

Mireille van der Zee

afbeelding Team

Lidewei van Leeuwen 


Nienke van der Weide