Mijn naam is Edwina Caspers-Martin, eigenaar en oprichtster van Blush Clinic. Sinds 2012 heb ik mijn eigen schoonheidssalon: Blush Clinic.

afbeelding Ontstaan

Toen ik begon met de opleiding schoonheidsspecialiste wilde ik natuurlijk maar één ding: mijn eigen salon. Eenmaal klaar met de opleiding besefte ik echter wel dat ik nog geen ervaring had. Dus ben ik eerst aan de slag gegaan bij een huidkliniek, waar ik ontzettend veel heb geleerd. De behoefte om voor mezelf te beginnen groeide hier echter ook steeds meer.

Een begin maken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een groot pand huren maar nog geen klantenbestand hebben is niet de meest handige zet als je net begint. Gelukkig bood mijn man hulp, die een eigen auto- en racesupport bedrijf heeft in een pand in Eelde-Paterswolde. Waarom niet bij hem in het pand een ruimte voor mijn salon inrichten? Het idee van een schoonheidssalon op een industrieterrein, naast een autobedrijf, was niet direct iets waar ik op zou komen. Maar hoe meer ik erover ging nadenken hoe meer het idee me begon aan te spreken.

afbeelding Ontstaan

Parkeren voor de deur (geen parkeerkosten), direct bij de afslag van de snelweg (A28) tussen Groningen en Assen, ruime behandel- en wachtruimtes, niet de hoge huren van de binnenstad en een rustige omgeving met discrete entree. Bovendien kunnen klanten nu zowel een afspraak maken voor onderhoud van de auto en terwijl ze wachten een behandeling bij mij ondergaan. Inmiddels zijn er naast een autobedrijf ook een sportschool met personal trainer en een fysiopraktijk in het pand gevestigd.

afbeelding Ontstaan

Heropening november 2017

In november 2017 hebben we de salon een grote make-over gegeven. Daardoor hebben we meerdere, schitterende behandelruimtes gekregen.

Elke ruimte is voorzien van veel comfort en privacy en is ingericht op specifieke behandelingen. Bekijk hieronder de aftermovie van onze spetterende opening eind november 2017.

Opening tweede vestiging Blush Clinic augustus 2019

Wij zijn ontzettend dankbaar voor jullie enorme vertrouwen in onze salon. Mede dankzij jullie is Blush de afgelopen jaren enorm gegroeid. Eind 2017 hebben wij in de salon al een grote verbouwing gehad, maar inmiddels knappen wij al bijna weer uit onze voegen en daarom openen wij in augustus ons tweede instituut in hartje Groningen! Een gelijkwaardig instituut, waar wij huidverbetering én huidtransformatie teweegbrengen. 

afbeelding Ontstaan

Bij Blush Clinic kijken wij verder dan een reguliere schoonheidsbehandeling. Wij gaan samen met u een behandeltraject aan, waarbij ons ultieme doel huidtransformatie is. Want als u met een goed gevoel de deur uit gaat, hebben wij ons doel bereikt. Tot snel in Eelde of Groningen!