Mijn naam is Edwina Caspers-Martin, eigenaar en oprichtster van Blush Clinic. Sinds 2012 heb ik mijn eigen schoonheidssalon: Blush Clinic.

afbeelding Ontstaan

Toen ik begon met de opleiding schoonheidsspecialiste wilde ik natuurlijk maar één ding: mijn eigen salon. Eenmaal klaar met de opleiding besefte ik echter wel dat ik nog geen ervaring had. Dus ben ik eerst aan de slag gegaan bij een huidkliniek, waar ik ontzettend veel heb geleerd. De behoefte om voor mezelf te beginnen groeide hier echter ook steeds meer.

Een begin maken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een groot pand huren maar nog geen klantenbestand hebben is niet de meest handige zet als je net begint. Gelukkig bood mijn man hulp, die een eigen auto- en racesupport bedrijf heeft in een pand in Eelde-Paterswolde. Waarom niet bij hem in het pand een ruimte voor mijn salon inrichten? Het idee van een schoonheidssalon op een industrieterrein, naast een autobedrijf, was niet direct iets waar ik op zou komen. Maar hoe meer ik erover ging nadenken hoe meer het idee me begon aan te spreken.

afbeelding Ontstaan

Parkeren voor de deur (geen parkeerkosten), direct bij de afslag van de snelweg (A28) tussen Groningen en Assen, ruime behandel- en wachtruimtes, niet de hoge huren van de binnenstad en een rustige omgeving met discrete entree. Bovendien kunnen klanten nu zowel een afspraak maken voor onderhoud van de auto en terwijl ze wachten een behandeling bij mij ondergaan. Inmiddels zijn er naast een autobedrijf ook een sportschool, een personal trainer, een fysiopraktijk en een massagestudio in het pand gevestigd.

afbeelding Ontstaan

Manicures met Shellac

Tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste ben ik ook bij mensen thuis manicures gaan verzorgen. Doordat deze behandeling op den duur steeds meer werd aangevraagd ben ik uiteindelijk ook behandelingen met het Amerikaanse merk Shellac gaan aanbieden. Een duurzame, mooie en beschermende gel-nagellak die veel langer blijft zitten dan de gemiddelde nagellak.

Dermalogica

Sinds eind 2014 ben ik voor behandelingen gericht op huidverbetering gaan werken met het merk Dermalogica. Dermalogica biedt een uitgebreid assortiment aan productlijnen, met zeer hoogwaardige producten. Hierdoor kan ik elk behandeling afstemmen op elk huidtype. Om het beste uit de producten en uw huid te kunnen halen volg ik tevens de opleiding tot Dermalogica expert.

Heropening november 2017

In november 2017 hebben we de salon een grote make-over gegeven. Daardoor hebben we meerdere, schitterende behandelruimtes gekregen. Elke ruimte is voorzien van veel comfort en privacy en is ingericht op specifieke behandelingen. Bekijk hieronder de aftermovie van onze spetterende opening eind november 2017.