Ook eindelijk bij Blush te boeken. Een cryolipolyse behandeling. Met een Cryolipolyse behandeling (ook wel coolsculpting genoemd) kan lokaal vet worden verwijderd d.m.v. bevriezing van vetcellen. Dit zonder operatie, zonder hersteltijd en met zichtbaar blijvend resultaat.

Afbeelding als illustratie bij artikel Binnenkort bij Blush te boeken: cryolipolyse behandeling.

Na lang onderzoek doen en overleggen met verschillende aanbieders van apparatuur hebben we eindelijk een product gevonden waar we erg enthousiast over zijn: de CLATUU. Het nieuwste en krachtigste apparaat voor vetbevriezing. Met deze behandeling kan overtollig vet in specifieke probleemzones worden aangepakt.

Cryolipolyse is geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Daarom is deze behandeling ook perfect te combineren met onze Endermologie behandelingen.

Resultaten na één behandeling

Met de CLATUU pakken we probleemzones aan, zoals de welbekende lovehandles, vetrolletjes op de buik of zware bovenarmen. Gemiddeld kun je met één behandeling maar liefst 5 cm aan vet verliezen. Na ongeveer een maand begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden en na drie maanden is het optimale behandelresultaat bereikt.

Meer informatie cryolipolyse