Op deze pagina vind u een overzicht van nieuwtjes, acties, kortingen, specials, nieuwe producten of behandelmethoden van Blush Clinic. Ook speciale acties voor bijvoorbeeld moederdag of valentijnsdag worden op deze pagina aangekondigd.

Onze nieuwe vestiging in Groningen!

Per 2 september geopend: onze tweede vestiging in de stad Groningen! Met 20% openingskorting!

6 December lippendag!

6 december komen de cosmetisch artsen van JC Esthetiek een lippendag houden bij Blush Clinic. Speciaal voor deze dag een Lip filler behandeling voor €349.

Blush Clinic opent webshop!

Eindelijk kunnen we onze eigen webshop lanceren! Hier vind u de beste geselecteerde beauty producten, soms zelfs exclusief bij ons verkrijgbaar!

Binnenkort bij Blush te boeken: cryolipolyse behandeling.

Nieuw: Cryolipolyse. Pijnloze behandeling om lokaal vet te verwijderen d.m.v. bevriezing.Tot wel 25% vetreductie! Speciale aanbiedingsbehandeling!

Valentijnsdag cadeau: Flessenpost van Blush Clinic

Op zoek naar een orgineel valentijnscadeau? Bestel de "flessenpost" cadeaubonnen voor een ultieme huid- en schoonheidsbehandeling bij Blush Clinic!

Duo behandelingen bij Blush Clinic

Nieuw! Duo behandelingen bij schoonheidssalon Blush Clinic in Eelde-Groningen. Samen een schoonheidsbehandling voor het gezicht, de huid of een manicure.

Column Edwina in Entrepreneur magazine

Lees hier de column van Edwina over het taboe rondom huidveroudering in het decembernummer van het tijdschrift Entrepreneur.

Opening vernieuwde Blush Clinic vrijdag 24 november

Graag nodigen we u uit om onder het genot van bubbles & bites de opening van het vernieuwde Blush Clinic met ons te komen vieren op vrijdag 24 november.

Cosmetische behandelingen bij Blush via Doctors Inc

Bij Blush Clinic kun je dankzij een samenwerking met Doctors Inc. nu ook terecht voor cosmetische behandelingen, zoals een Botox of filler behandeling.

Detox blog Edwina

Edwina is de Daily Detox van LaVisage aan het testen en met succes! Deze detox brengt je lichaam in balans en reset je voor een nieuwe healthy lifestyle.

Huid Detox? Charcoal Rescue Masker!

Toe aan een huid detox voor je vermoeide huid? Probeer eens het Charcoal Rescue Masker van Dermalogica!

4 vragen over bindweefselmassage

Bindweefselmassage. Wat is bindweefsel? Wat doet het? Is het te gebruiken met botox en fillers?

Winnaar in de beautysalon top 100!

Schoonheidssalon Eelde is verkozen tot nummer 1 salon in Groningen en Drenthe! Uit ongeveer 23.000 salons en 100 nominaties in de categorie Beste Beauty Salon.