Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid. Daarom verdient ook de behandeling hiervan een persoonlijke aanpak. Komt u voor het eerst of heeft u een tijdje geen behandeling gehad? Kom eens langs voor een consultbehandeling. Edwina kijkt samen met u welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl. Op basis van deze analyse en de met u besproken adviezen wordt tijdens de consultbehandeling vervolgens direct een eerste behandeling uitgevoerd.

afbeelding Over Blush

De benadering van Blush Clinic (individu - behandeling - product), is gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Mensen hebben verschillende huidtypes en elke huid heeft sterke en minder sterke eigenschappen. Bij het kiezen van de verzorgingsproducten wordt dan ook altijd rekening gehouden met uw specifieke huidtype. Kwalitatief hoogwaardige producten voor het gezicht en de huid zijn dan ook een belangrijke basis en inspiratiebron voor de behandelingen van Blush Clinic. Dit alles met als doel de ultieme beleving van schoonheid en well-being.

Locatie schoonheidssalon

Blush Clinic is gevestigd aan de Burg. J.G. Legroweg 94 in Eelde, nabij Groningen en Assen. Blush Clinic beschikt over een eigen ingang aan de voorkant van het gebouw en ruime parkeergelegenheid. Schoonheidssalon Blush Clinic is gemakkelijk te vinden en bevind zich vlak bij de A28. Klanten kunnen rustig en onopvallend komen en gaan. Een afgesloten wachtkamer waar klanten zich in een rustige omgeving kunnen voorbereiden op de behandeling draagt bij aan het comfort.

In 2019 is in Groningen een lang gekoesterde droom uitgekomen: een vestiging in Groningen. Onze tweede vestiging vindt u aan het Hereplein nummer 4-1 te Groningen. Op steenworp afstand van het Centraal Station en dus eenvoudig met het OV te bereiken.

Sinds februari 2020 kunt u ook terecht in Haren. In Haren is onze kliniek gevestigd aan de Rummerinkhof. Wij hebben voor deze locatie gekozen vanwege de lopende samenwerking met S.T.A.R.S Personal Training. Zij verzorgen al enkele jaren fitness trainingen op dit adres.

Meer informatie

Winnaar Beautysalon Top 100. Bij Blush Clinic vindt u de beste behandeling voor uw specifieke huidtype.

Maak kennis met het team van multidisciplinaire huid- en schoonheidsspecialisten van Blush Clinic. Werkzaam te Eelde, Groningen en Haren.

Bekijk hier een foto impressie van Blush Clinic en de aangeboden diensten.

Op deze pagina vind u een overzicht van ervaringen en reviews van de klanten van Blush Clinic.

Blush Clinic nieuwtjes, acties, kortingen, specials, nieuwe artikelen en nieuwe behandelmethoden.

Bekijk de vacatures bij Blush Clinic. Huid- en schoonheidsspecialisten te Groningen, Eelde en Haren. Leuke en uitdagende baan in een gedreven, gezellig team.