Altijd prachtige wenkbrauwen, zonder hier omkijken naar te hebben? Met permanente make-up is dit mogelijk. Hiervoor maken we gebruik van de innovatieve microblading techniek voor het meest natuurlijke resultaat. Nieuw bij Blush!

Perfecte wenkbrauwen met microblading

Bent u niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen en bent u het zat om deze iedere dag bij te tekenen? Permanente make-up kan dé oplossing zijn voor u! Met de innovatieve microblading techniek kunnen we u voorzien van prachtige wenkbrauwen. Ontdek hieronder hoe dit werkt.

afbeelding Permanente Make-up

Wat is microblading?

Permanente make-up of semi-permanente make-up is een speciale tatoeage techniek, vaak gebruikt voor de wenkbrauwen, rondom de ogen als eyeliner of rondom de lippen. Bij Blush Clinic bieden we microblading aan voor de wenkbrauwen.

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up, waarbij een zeer natuurlijk effect wordt gecreëerd. Ieder haartje wordt individueel getekend en de kleur van het pigment wordt uitgezocht op basis van je eigen wenkbrauwhaartjes.

Voorafgaand aan de behandeling

Voor we beginnen met de behandeling, wordt er eerst een uitgebreid consult afgenomen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we het beste resultaat verkrijgen op basis van uw wensen. We kiezen in overleg met u de juiste kleur voor het pigment. Daarna zullen we de vorm van de wenkbrauwen met een potlood op uw gezicht tekenen. We kunnen dit net zo vaak aanpassen tot u volledig tevreden bent.

De behandeling en nazorg

De behandeling duurt ongeveer twee uur. Hierna zult u enige roodheid zien rondom de wenkbrauwen. Dit trekt vanzelf en meestal binnen één dag weg. De eerste paar dagen wordt geadviseerd om de wenkbrauwen te verzorgen met een vette crème, om de huid te helpen te helen.

Een maand na de behandeling wordt er vaak een touch-up uitgevoerd. Op deze manier kunnen de wenkbrauwen verder geperfectioneerd worden. Het resultaat houdt ongeveer 1-3 jaar. Voor de mooiste resultaten wordt vaak aanbevolen om jaarlijks terug te komen voor het bijwerken van de wenkbrauwen.

afbeelding Permanente Make-up
Voor en na foto's van een microblading behandeling

Prijzen permanente make-up

Behandeling Prijs Duur
Microblading wenkbrauwen Nieuw
Eerste behandeling, incl. tweede bijwerkbehandeling na 6 weken.
€ 249 150 min.
Bijwerken Microblading wenkbrauwen Nieuw
Mogelijk binnen 12-18 maanden na de eerste behandeling
€ 89 90 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel­advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,- Nu voor € 60,75!

Afspraak maken Meer informatie

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan permanente make-up.

Een mooie oogopslag zonder mascara? Bij een Lash Lift (wimperlifting) worden de natuurlijke wimpers gekruld, voor prachtige wimpers tot wel 8 weken lang!

Wenkbrauw Styling - Perfecte wenkbrauwen zonder moeite