Wanneer je net mama bent geworden of bijna mama wordt, schiet de verzorging voor jezelf er nog wel eens bij in en besteed je waarschijnlijk niet veel aandacht aan je uiterlijk. Maar waarom zou je je tijdens of na je zwangerschap ook niet eens in de watten laten leggen? Het is niet niks om een nieuw mensje op de wereld te brengen! Wij willen je graag helpen om je zonder moeite nét nog een beetje meer te laten stralen.

Mommy Treatments bij Blush

Mama’s en aanstaande mama’s verdienen het om zelf ook eens heerlijk in de watten te worden gelegd. Tijdens en na je zwangerschap, schiet de verzorging voor jezelf er nog wel eens bij in. Zonde! Je bent bezig om een nieuw mensje op de wereld te brengen en daarbij mag je best wel eens aan jezelf denken.

Graag laten we mama’s bij Blush dan ook nét nog een beetje extra stralen met onze speciale Mommy Treatments. Behandelingen waarmee je er zonder veel moeite altijd op je best uit ziet! Zeker tijdens je zwangerschapsverlof heb je eindelijk eens heerlijk de tijd om dingen voor jezelf te doen. Maak gebruik van deze kans en kom langs bij Blush voor een ware "pampersessie". ;-)

afbeelding Mommy Treatments

Cadeautip

De Mommy Treatments zijn natuurlijk óók leuk om cadeau te geven bij een babyshower. Aanstaande mama’s worden vaak al overspoeld met baby-spulletjes. Met een Mommy Treatment arrangement geef je een uniek cadeau! Lees verder en ontdek welke arrangementen we hebben.

Mooi zonder moeite

Alle mama’s stralen. Bij Blush willen we je echter tijdens en ná je zwangerschap op je mooist laten voelen zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen! Denk bijvoorbeeld aan een Shellac manicure of pedicure, zo heb je wel 14 dagen lang prachtige nagels. Kies voor de Spa variant en laat jezelf nog extra in de watten leggen. Zeker met een Spa Pedicure kunnen de druk en vochtophopingen in de benen verlicht worden door middel van een ontspannende massage en het gebruik van speciale producten.

afbeelding Mommy Treatments
De Volume Lash Lift. Optisch vollere én langere wimpers tot wel 8 weken lang.

Tijdens en na je zwangerschap wordt ook opmaken vaak een hele opgave. Kies voor het alternatief met een Volume Lash Lift en/of het verven van je wenkbrauwen. Bij een Volume Lash Lift worden je eigen wimpers op unieke wijze gelift. Het resultaat? Optisch vollere én langere wimpers tot wel 8 weken lang. Wanneer je je wimpers ook nog eens laat verven lijkt het net of je mascara op hebt. Laat daarnaast je wenkbrauwen mooi in model brengen en verven met henna. Zo heb je altijd de meest perfecte wenkbrauwen, zonder er veel moeite in te moeten steken!

Van al deze Mommy behandelingen heb je lang plezier. Wanneer je nog voor je bevalling naar de salon komt, zie je hier ook ná je bevalling nog de resultaten van. Zo hoef je geen tijd door te brengen voor de spiegel, maar zie je er toch fantastisch uit wanneer al die kraamvisite langs komt!

Moeilijk te bereiken plekken

Tijdens je zwangerschap zijn er nu eenmaal plekken op het lichaam die iets moeilijker te bereiken zijn dan andere. Bij Blush begrijpen we dit als geen ander en denken graag met je mee. Kom eens bij ons langs voor een waxbehandeling. Door de speciale Lyconwaxen die we gebruiken zijn de behandelingen vrijwel pijnloos en zeer zacht voor de huid. De wax wordt aangebracht op lage temperaturen en zorgt niet voor roodheid of irritatie van de huid.

Zo heb je als mommy of als aanstaande moeder wel 3 tot 5 weken een gladde zachte huid, zonder haartjes.

afbeelding Mommy Treatments

Goed in je vel

Het is voor alle mama’s en aanstaande mama’s natuurlijk belangrijk om goed in je vel te zitten! Tijdens een zwangerschap verandert je huid echter enorm. Zwangerschapsacne en zwangerschapsmasker (hyperpigmentatie) zijn bekende verschijnselen en ook striae is iets waar mama’s rekening mee moeten houden.

Gun jezelf dan ook eens een heerlijke huidbehandeling. We leggen je compleet in de watten en zorgen er samen met jou voor dat je huid binnen de kortste keren weer in een goede conditie is. Met de producten van Dermalogica kunnen we de behandeling aanpassen op de behoeften van jouw huid. Daarnaast kunnen we je producten voor thuisgebruik aanbieden, waarmee de beste resultaten worden bereikt.

Voor het lichaam helpen we je graag tijdens je zwangerschap om de huid in conditie te houden. We hebben effectieve producten om de huid soepel en sterk te houden en striae zo veel mogelijk te voorkomen. Heb je na de zwangerschap toch last van een slappere huid en van striae? Graag helpen we je om je huid te verbeteren, bijvoorbeeld met de speciale eMatrix laserbehandelingen. Door met de laser kleine impacten in de huid te maken wordt huidvernieuwing gestimuleerd en wordt er langzaam een nieuwe huidlaag aangemaakt. Na elke behandeling wordt de huid gladder, zachter en egaler. Ook de donkere kleur die vaak gepaard gaat met striae verbetert. (linken naar pagina over littekens en striae)

afbeelding Mommy Treatments

Mooi van binnen

Niet alleen de buitenkant kan worden aangepakt, we helpen je bij Blush ook graag om je van binnenuit sterker te voelen. Denk eens aan de supplementen van Laviesage nutricosmetics. Tijdens en na je zwangerschap kun je vaak wel wat extra’s gebruiken. Omega 3-vetzuren zijn bijvoorbeeld een belangrijke voedingsstoffen, waar je als (aanstaande) mama vaak te kort van binnenkrijgt. Deze vetzuren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de hersensen van je kind én versterken de huidbarrière.  Zo heb je een goed gevoede huid, die soepel en is blijft en creëer je een gezonde huidstructuur. Lavisage biedt verschillende supplementen aan. Kom bij ons langs voor persoonlijk advies en kies het supplement dat het best aansluit bij jouw behoeftes.

Prijzen mommy treatments

Behandeling Prijs Duur
Relax Hands & Feet! Nieuw
Spa Shellac manicure + pedicure, inclusief hand- en voetmassage
€ 79 100 min.
Stay Pretty Mommy! Nieuw
Volume Lash Lift (inclusief verven), Henna brows + wenkbrauw restyling, waxing benen + oksels, Shellac manicure + pedicure, Active skin treatment
€ 169 180 min.
Afspraak maken