Verzorgde handen met mooie nagels zijn een belangrijk onderdeel voor een verzorgd uiterlijk. Een manicure kan ervoor zorgen dat droge handen en nagelriemen, vervelende kloofjes of splijtende nagels weer verleden tijd zijn.

Tijdens de manicure krijgt u een verzorgende behandeling voor uw huid, nagelriemen en nagels en is het mogelijk de nagels te laten lakken met gellak van Shellac.

afbeelding Manicure

Manicure behandeling

De conditie van je handen en de huid hangt af van de verzorging hiervan. Uw handen gebruikt u dagelijks en hebben dus veel te verduren. Geef uw handen daarom periodiek een manicure, om uw handen zo mooi mogelijk te houden en klachten vroegtijdig te voorkomen.

Tijdens de manicure behandelen we zowel de handen, als de nagels. Hierbij focussen we ons op de nagels. De behandeling begint met een ontspannen handbad, waarna de handen een verzorgende lotion krijgen en de nagels schoon worden gemaakt met olie. Vervolgens gaan we bezig met de nagels. Nagelriemen worden naar achteren geduwd en de nagels worden geknipt indien nodig en in een mooie vorm gevijld.

De manicure kan worden uitgebreid met het aanbrengen van nagellak, gellak (gelnagels) of met een Wellness Manicure.

afbeelding Manicure
Sluit de manicure af met een beschermende nagellak met de gellak van Shellac

Shellac gellak

CND™ SHELLAC™  is een professionele behandeling, die enkel aangeboden mag worden door professionele salons. Shellac wordt aangebracht als een nagellak, maar zit als gel. De gelnagels zijn zo dun en flexibel als nagellak. Dit ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar het biedt ook een sterke en natuurlijke bescherming voor uw nagels. Het resultaat is 14 dagen lang een fantastische hoogglans kleur.

Er is een ruime keus aan kleuren. Ontbrekende kleuren kunnen op verzoek worden besteld (Shellac is verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren).

Shellac wordt met LED licht uitgehard, dus heeft geen droogtijd nodig. Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!).

De gelnagels van Shellac kunnen ook bij een pedicure op de teennagels (voeten) worden aangebracht!

Gellak verwijderen

Shellac is te verwijderen in 10 minuten zonder dat u uw nagels hoeft te vijlen. Hiermee voorkomt u beschadiging van de nagel

Behandelingen

Shellac Manicure

De nagels in model brengen, de nagelriemen terugduwen en alle losse velletjes verwijderen. Daarna worden er vier dunne lagen lak opgebracht, bestaande uit een base, kleur en top coat lak. Tussen de verschillende lagen wordt de laklaag gekuurd onder een LED lamp waardoor na de behandeling de lak onmiddellijk droog is.

Verwijderen Shellac

Het verwijderen van Shellac is - in tegenstelling tot sommige andere merken - geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met speciale CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat, zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac wordt verwijderd.

afbeelding Manicure

Shellac French Manicure

De French manicure is een techniek om uw nagels gezond en natuurlijk te doen overkomen. De zogenaamde French manicure with a twist! In de praktijk kies ik meestal voor een roze nagelbed en witte tips (randjes aan het uiteinde van de nagels). Maar u kunt natuurlijk voor de kleuren kiezen die u zelf leuk vindt.

Wellness Manicure

Verwen uw handen of voeten met een 45 minuten durende spa manicure of pedicure. De nagelriemen krijgen een heerlijk bad wat verrijkt is met voedende oliën. De nagels worden weer in vorm gevijld. De handen of voeten krijgen een scrub en masker en als laatste sluiten we de behandeling af met een voedende crème. 

Gellak verwijderen

Heeft u een gellak manicure ergens anders laten zetten? Bij Blush Skin Clinic kunt u ook terecht om gellak of gelnagels te laten verwijderen.

Prijzen manicure

Behandeling Prijs Duur
Shellac Manicure
14 dagen garantie!
€ 27 45 min.
Shellac Pedicure
14 dagen garantie!
€ 27 45 min.
Shellac verwijderen + Shellac Manicure € 34 60 min.
Shellac Manicure + Shellac French Manicure € 34 60 min.
Wellness Manicure € 29 45 min.
Toeslag Shellac Bij Wellness Manicure € 14 20 min.
Gellak verwijderen € 12 20 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is. Denk aan bijvoorbeeld een bindweefselmassage, een ELT Huidverbetering behandeling, een microdermabrasie behandeling, een Maria Galland gezichtsbehandeling of een Dermalogica Huidbehandeling.

Ook als duo behandeling mogelijk!

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan manicure.

Kalknagels en schimmelnagels verwijderen met laser. Een effectieve en veilige manier. Maak nu een afspraak met een huidtherapeute van Blush Skin Clinic!