Een pedicure behandeling is zowel praktisch, als esthetisch nuttig. Een pedicure kan veel betekenen bij voetklachten, maar ook preventief werken en zorgen voor gezonde en mooie voeten. Uw voeten verdienen uw aandacht.

afbeelding Pedicure

Vanaf 2017 bieden wij vanuit Blush Skin Aesthetics enkel nog cosmetische pedicures aan. Te weten de Shellac pedicure (alleen lakken en knippen nagels) en de Summer proof feet: Shellac Pedicure i.c.m. een spa pedicure.

Shellac pedicure

De Shellac pedicure is een standaardbehandeling bestaande uit het knippen van de nagels en het aanbrengen van Shellac gellak. Shellac wordt aangebracht als een nagellak en zit als gel. Het is net zo dun en flexibel als nagellak en ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar het biedt ook een sterke en natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat is gemiddeld 6 weken lang een fantastische hoogglans kleur.

Shellac wordt met LED licht uitgehard, dus heeft geen droogtijd nodig. Shellac is te verwijderen in 10 minuten, zonder dat u de nagels hoeft te vijlen (en uw nagels dus niet worden beschadigd).

Meer informatie over Shellac gellak

Shellac Pedicure i.c.m. een spa pedicure

Een verzorgde behandeling voor de voeten, gecombineerd met ultiem ontspannende massage staan bij deze combinatie centraal. De spa pedicure behandeling is als volgt opgebouwd:

  • Nagels knippen
  • Peeling van de voeten huid
  • Warme compress doeken
  • 20 min voeten massage icm voeten masker
  • Verzorgende voetcrème
  • Shellac pedicure: aanbrengen van Shellac gellak

Prijzen pedicure

Behandeling Prijs Duur
Gellak Pedicure
Alleen lakken en knippen nagels
€ 30 45 min.
Gellak Pedicure | Junior Specialist
Alleen lakken en knippen nagels
€ 20 45 min.
Summer proof feet: Gellak Pedicure i.c.m. Spa pedicure € 49 80 min.
Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan pedicure.

Geen documenten gevonden.