Stamcelbehandeling

 

Probleem: huidbeschadiging en zonschade

Huidstamcellen zijn de bron van de nieuwe cellen in de verschillende huidlagen. Na verloop van tijd vertraagt hun activiteit: de huid verliest zijn vermogen tot vernieuwing, wat leidt tot een verlies van toon en de vorming van diepe rimpels.

 

Behandeling

Behandeling speciaal ontworpen om het leven van de huidcellen te beschermen en hun natuurlijke zelfherstellende vermogen te verbeteren. De hoge concentraties plantstam-celextract in alle producten van de stam Cellijn schenken hen ook de kracht om de tekenen van geavanceerde fotoveroudering te bestrijden en de huiden te repareren die zijn beschadigd door interne factoren, huidstress of omgevingsfactoren.

 

Behandeling:

De complete behandeling omvat 5 sessies die in 4 fasen worden uitgevoerd:

 

Fase I: Voorbereiding van de huid: Reinigt en verstevigt de huid van de hals, nek en gezicht.

 

Fase II: toepassing van een enkele dosis geëmulgeerde stam Celserum herstructurerend met een gezichtsmassagecrème door een regeneratieve massage die de penetratie van de actieve ingrediënten bevordert.

 

Fase III: Verbetering van het resultaat: Toepassing van een gezichtsmasker bestaande uit 3D nanovezels. Het afsluitend effect zorgt voor optimale opname waardoor de effectiviteit van de transportbaarheid van actieve ingrediënten optimaal is. Direct een liftend effect wordt gerealiseerd.

 

Fase IV: afwerking. De behandeling is voltooid met de toepassing van gezichtsmassagecrème en vervolgens een zonnebrandcrème met hoge factor.

 

Fase V: Onderhoud thuis: Na het uitvoeren van de volledige behandeling zal de professional u de crème met actieve celgroeifactor adviseren om de resultaten in de salon te behouden en te verlengen.

 

 

Skincare > 2.Behandelingen > 4.Huidtransformatie > 5.Huidveroudering

Skincare > 2.Behandelingen > 4.Huidtransformatie > 5.Huidveroudering

 

Anti-aging behandeling-DNA

 

Probleem: Huidveroudering

DNA is de code die alle benodigde informatie bevat zodat onze cellen zich in de loop van de tijd correct kunnen ontwikkelen. In een optimale situatie behouden cellen een perfecte balans tussen de actieve en herstellende perioden, waardoor ze kunnen herstellen van externe agressies en hun stofwisseling functies in perfecte staat kunnen houden. Echter, na verloop van tijd verzwakken oxidatieve stress en omgevingsfactoren, met name zon en vrije radicalen, de interne mechanismen van de huid, beschadigen het DNA en brengen de expressie van bepaalde genen onevenwichtig die essentieel zijn in de strijd tegen huidveroudering.

 

 

Behandeling:

Uiterst effectieve en uitgebreide wereldwijde anti-verouderingsbehandeling, gebaseerd op het herstel en de bescherming van DNA en de synchronisatie van de cellulaire biologische klok dankzij de opname in de formule van het innovatieve [meso] herstelcomplex®, een unieke combinatie van actieve ingrediënten geselecteerd vanwege hun eigenschappen als antioxidanten, beschermers en herstellers van cellulair DNA.

 

 

Detail van de behandel sessies:

De complete behandeling omvat 5 sessies die in 4 fasen worden uitgevoerd:

 

Fase I: Voorbereiding van de huid: reinigt en verstevigt de huid van de hals, nek en gezicht.

 

Fase II: Toepassing van een enkele dosis uitstraling DNA-geëmulgeerd serum met een gezichtsmassagecrème door de verjongende massage.

 

Fase III: Verbetering van het resultaat: Toepassing van een gezichtsmasker bestaande uit 3D nanovezels. Het afsluitend effect verbetert de permeabiliteit en de effectiviteit van de transportband van actieve ingrediënten. Direct liftend effect.

 

Fase IV: Afwerking: De behandeling is voltooid met de toepassing van gezichtsmassagecrème en vervolgens een zonnebrandcrème met hoge factor.

 

Fase V: Onderhoud thuis: Na het uitvoeren van de volledige behandeling moet de behandeling opgevolgd met thuisproducten van DNA, dit om de resultaten in de salon te behouden en te verlengen.