Blush Clinic heeft voor elk seizoen passende aanbiedingen. Op deze pagina vindt u een overzicht en een planning van de verschillende seizoensaanbiedingen.

Gratis Body Plan Consult

Nieuw bij Blush! Samen met de specialisten van Blush pakken we problemen aan zoals cellulite, huidverslapping, vetophopingen en ontevredenheid over uw lichaam. Met als sleutel tot succes: de juiste voorlichting, realistische doelen en persoonlijke begeleiding tijdens uw traject.

Tijdens het consult kijken we naar de volgende problemen en omstandigheden:

  • Cellulite
  • Huidverslapping
  • Vetophopingen (gericht op zones)
  • Conditie
  • Levensstijl
  • Dieet
  • Suppletie

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Body Plan Consult.

Het Body Plan Consult begint met een kennismaking met een van onze experts op het gebied van body behandelingen. U begint met het invullen van een intakeformulier, waarin wij informatie verzamelen over uw gezondheid, gewoontes, eetpatroon en doelstellingen. Samen met de specialist nemen we de intake door, bespreken we een advies en gaan we kijken welke mogelijkheden het efficiëntst zijn om problemen aan te pakken. Hierbij houden we rekening met een realistisch resultaat, uw beschikbare tijd en uiteraard financiële mogelijkheden.

Ons hoofddoel: een gezond, verzorgd lichaam waarin u zich zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Meer informatie over het Body Plan

U bent van harte welkom voor het gratis Body Plan Consult!
Maak eenvoudig online een afspraak via onze online agenda.

Afspraak maken

Microneedeling + Hydrafacial Super Deal

Twee ultieme technieken genomineerd in één behandeling. Door deze behandelingen met elkaar te combineren zie je direct resultaat, maar werken we ook aan het versterken van de effecten op lange termijn. Deze combinatie stelt de huid in staat na afloop van de behandeling sneller en effectiever te herstellen.

Hydrafacial zorgt voor een diepe en grondige reiniging, verwijderd dode huidcellen en geeft de ultieme hydratatie. De huid is daarmee extra goed voorbereid op de werking van de microneedeling naalden.
Meer informatie Hydrafacial

Microneedeling stimuleert de ontwikkeling van nieuwe collageen en elastine vezels, die er voor zorgen dat rimpels een stuk minder zichtbaar zijn.
Meer informatie Microneedling

Start nu met deze krachtige combi-behandeling en schaf jouw pakket extra voordelig aan!

Special

3× Hydrafacial i.c.m. Microneedeling behandeling
Normaal €597 nu voor €499!
Duur behandeling: 1 uur en 15 minuten
Interval: Elke twee weken

Actie loopt t/m 31 juli 2020

Afspraak maken