Blush Skin Aesthetics heeft voor elk seizoen passende aanbiedingen. Op deze pagina vindt u een overzicht en een planning van de verschillende seizoensaanbiedingen.

Header foto gratis huidadvies

Gratis consult en huidanalyse

Met de lente in aankomst wordt het tijd om na te denken hoe we de huid klaar maken voor de zomer. Want de extra uren zonlicht eisen hun tol als het gaat om je huidconditie. En die willen we natuurlijk tip top in shape houden! Daarom bieden we bij Blush Clinic dit voorjaar een gratis (digitale) huidanalyse aan. Zo willen we je helpen je huid gezond te houden en kijken we samen welke voeding en behandeling het beste is voor jouw specifieke situatie. Onze experts zitten voor je klaar!

Wat gaan we doen?

Vaak wil je met behandelingen en/of producten een bepaald resultaat bereiken. Hiervoor is het uiterst belangrijk om eerst gericht een analyse van de huid te maken en je doelstellingen in kaart brengen. Elke huid is immers anders. Maar welk huidtype heb jij nu eigenlijk? Hoe kan je de mooiste huid krijgen? Welke producten en behandelingen passen nou echt bij jouw huid? Moet je je voeding hiervoor aanpassen? Hoe zal je huid er over 20 jaar uit zien? Vragen die wij als huidexperts vaak gesteld krijgen.

Om deze vragen te beantwoorden gaan wij tijdens dit uitgebreide consult met een professionele (digitale) huidanalyse samen kijken naar:

  • welke wensen je hebt;
  • wat je zelf waarneemt;
  • welke producten je reeds gebruikt;
  • en welke factoren van invloed zijn op de gesteldheid van jouw huid.

Voeding- en suppletie advies
Voor het behandelen van veel voorkomende huidaandoeningen hebben we extra nutriënten nodig die met elkaar samenwerken en een synergie hebben met behandelingen en/of producten om een bepaald doel te bereiken. Tijdens het consult kijken we dan ook samen naar je voedingspatroon en geven we advies over welke eventuele suppleties je het beste kan nemen ter verbetering van je huidconditie.

afbeelding Specials

Digitale huidanalyse met de Observ 520

De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidanalyse apparaten. Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruik maakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. De beelden die de Observ 520 genereert, geven de gelegenheid om het huidverzorgings- en verbeteringsadvies te perfectioneren. 

Meer weten? Lees alles over de digitale huidanalyse.

Boek jouw gratis consult via onze online agenda.
Voor vragen kun je bij ons altijd terecht, via frontoffice@blushskinclinic.nl of 050 205 3007.

Duur van dit consult is 20 minuten. Actie loopt t/m 30 april 2019